Sodelovanje: Manikira za noč čarovnic z Ino (Hysteria Of Decay)

oktober 27, 2015

Živijo lakoholičarke!
Tokrat imam za vas novo objavo s sodelovanjem z eno od slovenskih lepotnih blogerk. Za mesec oktober sem si izbrala Ino, ki piše blog Hysteria Of Decay in je tako kot jaz lakoholičarka! Ker se bliža halloween, sva ustvarili manikiri na temo noč čarovnic.
Sama sem ustvarila skittles manikiro, kjer vsak noht govori zgodbo zase a so kljub temu povezani. Začela sem z nanosom Essence laka v odtenku A Piece Of Forever na palec in mezinec. Čez sem slojila Maybelline lak v odtenku Honey Crystals. Kazalec in prstanec sem najprej nalakirala z belim Catrice lakom On Top Of The Alps, čez pa sem odtisnila vzorčka iz šablone XY11, ki sem jo kupila na Ebay-u. Štempljala sem s črnim Konad lakom za štempljanje in prej omenjenim Essence zlatim lakom. Sredinec pa sem najprej nalakirala s črnim Essence lakom Black Is Back, ob začetku nohta pa sem dodala še zlat kovinski kristalček znamke Misslyn. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Essence-A Piece Of Forever: 1 coat + Maybelline-Honey Crystals: 2 coats on thumb, pinky finger
Catrice-On Top Of The Alps: 2 coats + stamping plate XY11 with Konad-Black and Essence-A Piece Of Forever on index finger
Essence-Black Is Back: 2 coats + Misslyn Metal Studs on middle finger
Catrice-On Top Of The Alps: 2 coats + stamping plate XY11 with Konad-Black, Essence-A Piece Of Forever on ring finger

+ top coat

Inino manikiro za noč čarovnic si oglej na njenem blogu tukaj. Preveri ali je tudi ona izbrala pajkovsko tematiko... Verjamem, da boste nad njo navdušene! :)

Če vam je manikira všeč in ste prepričani, da bi jo morala videti še katera lakoholičarka potem klikni na spodnje povezave in deli z ostalimi.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Čudovita manikura <3 Definitivno rabim tudi tole platko za štempljanje *.*
  Hvala še enkrat za povabilo k sodelovanju <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ina. :) Upam, da se še kdaj druživa na tak način. ;)

   Izbriši
 2. This is a Halloween nail art that I would were. I like it very much!

  OdgovoriIzbriši
 3. Nice mani !
  I have a question : what do you use to clean your stamping plates, only nail polish remover or something else ? Thanks in advance... ! ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you Sophie. :D Yes I only use nail polish remover without acetone.

   Izbriši