Predogled: Alessandro-Glam Rock LE

oktober 11, 2015

Živijo Alessandro navdušenke!
Na sporedu je predogled nove omejene kolekcije znamke Alessandro z imenom Glam Rock. Gre za zimsko kolekcijo, ki se zgleduje po 70-tih. Pri Alessandru pravijo, da bodo laki dodali glamur prav vsaki slavnostni obleki.


Na voljo bo šest lakov za nohte v 5ml stekleničkah. O njih je Alessandro team zapisal tako: " Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot in naj vaš stil zasije skozi: svilnato in bleščečo turkizno barvo, strastno temno vijolično ali matirano črno barvo kot usnje....morda presenetite celo z bleščicami in kovinskimi dekoracijami. Senzacionalni nohti rock zvezdnic »Glam Rock« so pač nekaj, kar absolutno morate imeti v prihajajoči zimski sezoni in za božič. " 
Alessandro-Purple Passion

Alessandro-Turquois Rock

Alessandro-Rock Star

Alessandro-Black Leather

Alessandro-Violet Nights

Alessandro-Black Diamond

Na voljo pa bodo tudi štirje odtenki v Striplac verziji. 
Alessandro-Stiplac (Glam Rock)

 Kolekcija Glam Rock bo na voljo v Alessandro salonih in izbranih parfumerijah od oktobra 2015. Kolekcijo že najdeš na e-kozmetika.si tukaj
Sama že imam svoj odtenek, saj se je na 1. Konferenci lepotnih blogerk v Alessandro darilni vrečici znašel tudi bleščičast lak v odtenku Black Diamond. Svoje mesto na blogu pa bo dobil, ko ga dodobra stestiram.
Alessandro-Black Diamond lak za nohte

Če se ti zdi kolekcija zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera tvoja prijateljica klikni na spodnje ikonice in deli z ostalimi. ;)
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Všečni odtenki! Mogoče veš kje je možno kupiti celoten komplet in seveda kakšna je cena?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na e-kozmetika.si jih imaš prav vse. ;) Povezavo pa najdeš med tekstom te objave. :)

      Izbriši