Ocena: Golden Rose-97 (Color Expert)

oktober 13, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno laka znamke Golden Rose v odtenku 97. Lak je iz linije imenovane Color Expert. Popolnoma me je navdušil in nisem kaj dolgo, da vam ga čimprej pokažem in predstavim.


Steklenička laka je meni zelo zanimiva. Čeprav izgleda precej preprosto, ti takoj pade v oči prav zaradi enobarvnosti. Namreč stekleničke prav vseh lakov v liniji Color Expert imajo pokrovček takšne barve kakršen je odtenek laka. 
Steklenička vsebuje 10,2 ml. Kar pomeni, da gre za precej velik lak. 
Golden Rose-97 (steklenička)

Prva dobra lastnost laka je čopič, ki je širok in ploščat. Spodaj je prirezan na okroglo, kar zagotavlja enostaven in hiter nanos. Prav to pri lakih iz linije Color Expert tudi ekipa Golden Rose obljublja. In sama bi se s tem strinjala. Lep lok ob obnohtni kožici mi je uspelo narediti tudi na levi roki, ki ni moja dominantna. Skratka za čopič same pohvale. 

Golden Rose-97 (čopič)

Pri Golden Rose so zapisali, da imajo laki Color Expert dobro prekrivno formulo in svetleč sijaj. Tudi s temi trditvami se strinjam. Odtenek 97 je namreč dobro prekriven že po enem samem sloju. Tu in tam kukajo ven še konice. Po drugem sloju pa je lak vsekakor polno prekriven. 
Formula je precej gosta a zaradi nje nisem imela težav pri nanosu. Gre za krem odtenek, ki pa se posuši v ekstremno svetleč zaključek. To lahko vidite tudi na fotografijah swatch-ev, kjer nisem uporabila nadlaka. Še ena dobra lastnost laka pa je ta, da je hitrosušeč
Barvo bi opisala kot živo rdečo z rahlo oranžnim podtonom. Klasika, ki je v modi vse leto in pristaja vsem tenom kože. Lak sem nosila kar 5 dni. Na nobenem nohtu se ni odkrušil zato lahko mirno rečem, da je dolgo obstojen. 

Golden Rose-97 (swatch en sloj)
Golden Rose-97 (swatch dva sloja brez nadlaka)

Ker smo na konferenci lepotnih blogerk prejeli Golden Rose katalog, sem seveda pobrskala po njem. Ugotovila sem, da linijo Color Expert sestavljajo 104 odtenki, ki jih lahko vidite na spodnji fotografiji. Sama bom z veseljem poskusila še kakšnega, saj me je odtenek 97 od navdušenja pustil skoraj brez besed. Vsekakor priporočam tudi vam, da jih preizkusite. 

Golden Rose Color Expert laki
Golden Rose katalog

Znamka Golden Rose je na novo odprla vrata letos poleti v ljubljanskem BTC-ju v hali A. Najdete pa jo tudi na Facebook-u tukaj
Mislim, da se vse strinjamo, da je Golden Rose v odtenku 97 zares top, zato to oceno deli z ostalimi lakoholičarkami! Klikni povezave spodaj.

* Izdelek sem prejela na konferenci lepotnih blogerk in slovenski ekipi Golden Rose bi se za to rada zahvalila. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Js sem v svojem paketku dobila takega lepega baby roza, ful lepa barva, sicer sem ga sprobala samo 1x, pa mi je pri prvem nanosu puščal kr precej vidnih sledi, čeprav je pa res že ena plast ful fajn prekrivna. Imam ta moj precej gosto formulo, sem bl vajena lažjih. Na čopič se nekak še privajam, so mi ljubši ravno prirezani, nekam take ozke prste mam:), je pa ful bolj obstojen od essence. Mi je pa hudo pri tej firmi ravno to, da imajo tolko barv na voljo, da se res najde za vsak okus neki.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vidim, da je najin "okus" kar različen. Vsekakor...enim odgovarja to, drugim ono. :) Mene je zares navdušil in že res komaj čakam, da poizkusim še kakšen odtenek. :)

   Izbriši
  2. sej jst mislim, da pri teh svetlejših, bl mlečnih barva se tk rado vidijo kake sledi, tut pr drugih lakih. Sama vem da bom absolutno kupila še kakšnega, en razlog več, da grem spet v LJ:)

   Izbriši
  3. To imaš prav, svetlejši laki so pesem zase. :)

   Izbriši