Ocena: Born pretty store - BPL-024 šablona z vzorčki + jesenska manikira

oktober 19, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred nekaj časa sem prejela paketek z izdelki za testiranje iz spletne trgovine Born pretty store. Danes imam za vas oceno prvega izdeleka in sicer je to šablona z vzorčki BPL-024.


Šablona z vzorčki z imenom BPL-024 spada med njihove večje šablone. Kovinski del na katerem je štirinajst vgraviranih vzorčkov je prilepljen na belo plastično podlago. Vzorčki so kar veliki. V dolžino merijo 2,5 cm in v širino 1,5 cm. Prav vsi so enake velikosti. Tematika so cvetlice različnih vrst in oblik. 
šablona z vzorčki BPL-024

Kot zmeraj, sem tudi tokrat šablono testirala najprej na papirju. Vzorčki so lepo in dovolj globoko vgravirani, da se odtisnejo v celoti. Težave sem imela le pri vzorčku listja (prvi v spodnji vrsti), saj se spodnji peclji niso želeli zmeraj odtisniti. Pri tem vzorčku je ta del malenkost premalo globoko vgraviran. A to me ni zmotilo. Še zmeraj sem mnenja, da gre za kvalitetno šablono, z lepimi in velikimi vzorčki. 
odtisi BPL-024

Jesenska manikira z BPL-024
Ker smo trenutno v jesenskem času, sem se odločila, da prvo manikiro ustvarim z vzorčkom listja. Manikiro sem začela z nanosom Konad laka v odtenku Shinning Bronze. Čez sem nato s pomočjo gobice nanesla še OPI-Green On The Runway, Alessandro-Luscious Brocade in prej omenjen Konad lak. Ustvarila sem gradient videz. Čez lepo prelivajoče barve sem naštempljala še vzorček iz šablone BPL-024 z zlatim Essence lakom v odtenku A Piece Of Forever. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 


Konad-Shinning Bronze: 1 coat
+ Gradient with sponge and O.P.I-Green On The Runway, Konad-Shinning Bronze, Alessandro-Luscious Brocade
+ Born pretty store stamping plate BPL-024 with Essence-A Piece Of Forever

+ top coatŠablono BPL-024 najdeš v spletni trgovini Born pretty store tukaj. Dobiš jo 10% ceneje, če ob zaključku nakupa uporabiš mojo kodo AGZW10. Pa veselo nakupovanje. ;)
* Izdelek sem dobila v test. 

Če se ti zdi ocena zanimiva in si prepričana, da jo mora videti še katera tvoja prijateljica potem preveri spodnje povezave in deli.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji