Ocena: Alessandro - Black Diamond (Glam Rock)

oktober 23, 2015

Živijo lakoholičarke!
Kot sem nekaj objav nazaj obljubila, imam danes za vas oceno Alessandro laka v odtenku Black Diamond. Lak je iz omejene zimske kolekcije imenovane Glam Rock. Zraven tega laka kolekcijo sestavlja še pet lakov. Predogled najdeš tukaj (če si ga slučajno spregledala).
Black Diamond je na prvi pogled bleščičast lak a to še ni vse...


Steklenička je klasična Alessandro. Vsebuje 5 mL laka. Čopič je precej širok oziroma košat. Predvidevam, da zaradi bleščic. Saj se splošči v normalno Alessandro ploskost, ko lak odstranim s čopiča. Hkrati je dolg in spodaj rezan ravno. Čopič mi je všeč, saj lahko z njim enostavno nanesem malenkost debelejši sloj, zraven pa zajamem še več bleščic. 
Alessandro Black Diamond (čopič)

Lak v temni modro vijolični jelly osnovi vsebuje okrogle in šestkotne bleščice različnih barv in velikosti. Tako izgleda če pobliže pogledamo tekočino v steklenički. A ob nanosu laka na nohte, sem doživela pravi mali šok. Modro vijolična jelly osnova se namreč posuši v zrnat finiš, kar pomeni, da je so nohti na otip hrapavi. Na fotografiji spodaj lahko vidite kako na nohtih izgleda en sloj laka Black Diamond
Alessandro Black Diamond (swatch en sloj)

Lak se posuši kar hitro. Zaradi njegovega zaključka lahko že na pogled ugotoviš ali so nohti suhi. Kar je vsekakor dodaten plus. Lak je po mojem mnenju čisto nosljiv že po dveh slojih, čeprav še zmeraj malenkost kukajo ven konice nohtov. 
Alessandro Black Diamond (swatch dva sloja)

Na spodnji fotografiji si lahko ogledate kako Alessandro Black Diamond izgleda na nohtu od blizu. Te drobne bele pikice pa ga naredijo zrnatega
Alessandro Black Diamond (en sloj levo, dva sloja desno)

Za konec pa bi rada pokazala še manikiro po petih dneh. Kot lahko vidite je Alessandro Black Diamond zares dolgo obstojen. Na palcu in kazalcu je Essence lak v odtenku Amazed By You. Na ostalih nohtih pa Alessandro Black Diamond, nalakiran v dveh slojih. Čez celotno manikiro sem nalakirala še hitro sušeči nadlak a se je kljub nadlaku zrnat finiš še zmeraj občutil. 
Alessandro Black Diamond (po petih dneh)

Če povzamem, sem z lakom zelo zadovoljna. Najbolj me je navdušil zaključek. Že zaradi samega (pozitivnega) presenečenja ob sušenju, saj mi je zrnat finiš zelo ljub. Verjamem, da je tudi vas presenetilo, kajne? Zraven vsega pa se nanaša enostavno in je zares dolgo obstojen.
Alessandro lak Black Diamond najdete na e-kozmetika.si tukaj. Priporočam, če imate rade posebne, bleščičaste lake z zrnatim zaključkom.

* Izdelek sem dobila v test.

Če mislite, da bi oceno morala prebrati še katera prijateljica, jo hitro delite na spodnjih povezavah.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Čudovit odtenek, sama kaj takega obožujem predvsem v decembru. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se popolnoma strinjam. Čudovit bo za popestritev božičnih/zimskih manikir! :)

   Izbriši
 2. Ker mi samostojno ni bil ravno najbolj všeč, sem ga skombinirala s temno vijola in efekt je Vuhuuuuu, ful lepppp):):):). Me kr na neko zvezdno nebo spominja:)

  OdgovoriIzbriši
 3. Beautiful polish, I love glitters !!! :)

  OdgovoriIzbriši