Mint with metallic champagne skittlette manicure

oktober 01, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno mint skittlette manikiro v kombinaciji s kovinskim odtenkom šampanjca. Manikiro sem začela z nanosom S-he Stylezone laka, ki ga imam že zeeelo dolgo (še stara steklenička) na palec in sredinec. Kazalec in mezinec sem nalakirala z zelenim mint Orly lakom. Prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom, čez pa sem slojila še bleščičast nadlak prav tako znamke Essence, ki je izšel v omejeni trend kolekciji imenovani Hugs & kisses. Vzorček mašnice iz šablone Konad SQ06 sem najprej z belim Konad lakom za štempljanje odtisnila na štampiljko, nato pa sem ga še obarvala s prej omenjenim Orly lakom. Počakala sem, da se je lak popolnoma posušil in nato sem vzorček odtisnila ob začetku nohta na sredincu. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


thumb: S-he Stylezone-230: 2 coats
index, pinky finger: Orly-Ancient jade: 2 coats
middle finger: S-he Stylezone-230: 2 coats + reverse stamping with Konad SQ06 and Konad-White, Orly-Ancient jade
ring finger: Essence-Wild white ways: 2 coats + Essence-Dreams for sale: 1 coat

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. Fantastic green shade and that bow is very cute! I have some giveaway's running on my blog, maybe you're interested to participate! Have a great day!

    OdgovoriIzbriši
  2. This is very pretty! I really love the colours you used, very soft and feminine! The bow of course is a really cute addition :D xx

    OdgovoriIzbriši
  3. I love it ! Especially your ring finger ! ;)

    OdgovoriIzbriši