Krvava halloween manikira

oktober 31, 2015

Pozdravljene čarovnice!
Danes je naša noč...baje. ;) Upam, da se odpravljate na kakšen zanimiv dogodek v stilu noči čarovnic. Da pa na dogodku ne boste vsakdanje, sem za vas pripravila posebno krvavo manikiro. Izvedba je čisto preprosta.
Odločila sem se za accent manikiro. Posebna čast tokrat pripada prstancu. Na svoj noht sem najprej nalepila plastičen umetni noht, ki sem ga že prej malenkost obrezala. Nato pa sem začela improvizirati. Na del kjer je umetni noht odrezan sem nanesla malo lepila Mekol in nanj položila košček papirnatega robčka. Tako sem ustvarila nagubano plast ob strani. Nato sem po tej plasti in malo naokrog nanesla lake Essence-Juicy Love, China Glaze-Velvet Bow in BYS-Matte Black Cherry s pomočjo gobice. Na drugi strani nohta pa sem z lakom Essence v odtenku Juicy Love naredila še krvavo sled, ki sem jo nato še prelakirala z glossy nadlakom. Nisem želela preveč komplicirati zato sem ostale nohte nalakirala samo še z belim Essence lakom v odtenku Wild White Ways in dodala hitro sušeči nadlak.
Za noč čarovnic lahko malo pretiravamo, kajne? :)


Essence-Wild White Ways: 2 coats on index, middle, pinky finger
on ring finger: fake nail + Mekol glue + tissue + gradient with Essence-Juicy Love, China Glaze-Velvet Bow, BYS-Matte Black Cherry 

+ top coat

Če se ti zdi manikira z zlomljenim in krvavim nohtom zanimiva ter si prepričana, da bi jo morala videti še katera prijateljica potem deli objavo na spodnjih povezavah.

Zanimivo in razigrano noč čarovnic vam želim!
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji