Jesenska manikira z bučami

oktober 25, 2015

Živijo lepotičke!
Danes imam za vas še eno čisto jesensko obarvano manikiro. Začela sem z OPI lakom v odtenku Green on The Runway, ki sem ga nalakirala na palec, prstanec in mezinec. Lak je bil del omejene kolekcije imenovane Coca Cola 2014. Ima čudovit duochrome finiš in je popoln jesenski odtenek. Kazalec in sredinec sem nalakirala s kožnim odtenkom znamke Beauty Uk z imenom Cafe Culture. Čez pa sem naštempljala vzorček iz šablone XY11, ki sem jo kupila na Ebay-u, s črnim Konad lakom za štempljanje. Uporabila sem obrnjeno tehniko štempljana in vzorček na štampiljki najprej obarvala z laki Konad-Pastel Orange, Alessandro-Luscious Brocade in OPI-Green on The Runway. Ko so se plasti laka na štampiljki posušile, sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. Za še malenkost bolj zanimiv končni videz, sem palec, prstanec in mezinec prelakirala z OPI mat nadlakom.


OPI-Green On The Runway: 2 coats + OPI-Matte top coat on thumb, ring. pinky fnger
Beauty Uk-Cafe Culture: 2 coats + reverse stamping with stamping plate XY11, Konad-Black, Konad-Pastel Orange, Alessandro-Luscious Brocade, OPI-Green On The Runway + top coat on index, middle finger

Če se ti manikira zdi zanimiva in si prepričana, da bi jo morala videti še katera prijateljica, potem klikni na spodnje povezave in deli.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji