Fall skittlette manicure with Essie Bahama Mama

oktober 04, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas še eno jesensko skittlette manikiro. Začela sem jo s temno vijoličnim lakom z rdečkastim podtonom znamke Essie. Nanesla sem ga na palec in kazalec. Tale lak sem prejela od ekipe Essie Slovenija že poleti a sem takoj vedela, da bo prišel na vrsto med prvimi za jesenske manikire. Odtenek je namreč kot nalašč za ta čas. Zraven tega pa je še izredno obstojen in nanaša se enostavno lepo.
Zraven must have jesenskega Essie lakas sem skombinirala še Catrice lak iz kolekcije Luxury Laquers, ki izredno lepo paše k prej omenjenemu Essie laku. Nanesla sem ga na prstanec. Sredinec in mezinec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom, čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone hehe 043, ki sem jo prejela iz trgovinice Lady Queen s prej omenjenim Catrice lakom. Oceno šablone si lahko ogledaš tukaj. Ker pa se mi je zdelo, da še zmeraj nekaj manjka, pa sem na vzorčke dodala še rožice, ki sem jih naredila s pripomočkom za delanje pikic in Essie lakom. Celotno manikiro sem na koncu utrdila še s hitro sušečim nadlakom.


Essie-Bahama mama: 2 coats on thumb, index finger
Essence-Wild white ways: 2 coats + stamping plate hehe 043 with Catrice-Mrs. Boombastic + dots with Lady Queen dotting tool and Essie-Bahama mama on middle, pinky finger
Catrice-Mrs. Boombastic (Luxury Laquers): 2 coats on ring finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji