SWATCH: Alessandro Mina's Marsala + manicure

september 11, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred nekaj časa sem v test dobila nov Alessandro mini lakec. Odtenek se imenuje Mina's Marsala. Gre za lak, ki mu je Alessandro team dodeliv naziv svetovna barva leta 2015. Pravijo, da dodaja eleganco vsakemu videzu in da se prilega vsakemu tonu kože. Pa preverimo...


 Bottle and brush
Klasičen lak je na voljo v mini steklenički (5mL) in pa v striplac verziji. Čopič je standardni Alessandro, dolg, ne preveč ozek in z gostimi ščetinami. Z njim je mogoč lep in enakomeren nanos.


 Alessandro-Mina's Marsala: 2 coats + top coat
Gre za eleganten rdeče rjav odtenek, ki se zgleduje po italijanskem desertnem vinu. Lak je polno prekriven že v enem samem sloju. Zaradi svoje odlične pigmentiranosti je primeren tudi za štempljanje čez svetlejše baze. Nanaša se lepo. Ima krem finiš. Alessandro team pravi, da je odtenek poletja, sama pa bi rekla, da bo veliko bolj pasal v jesensko-zimske manikire. Kot sem že zgoraj omenila, bi naj pristajal vsem tenom kože, s čimer se strinjam. Lak je zares nekaj posebnega. Na nohtih izgleda čudovito. Vsekakor ga priporočam, saj nisem našla niti ene slabe lastnosti. Kupite ga lahko na e-kozmetika.si.

 manicure with Alessandro Mina's Marsala
Alessandro Mina's Marsala sem nalakirala na sredinec, prstanec in mezinec. Palec in kazalec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom, ki vsebuje droben roza šimer. Čez pa sem naštempljala vzorček čipke iz šablone Dana5 z Alessandro lakom, ki je, kot sem že omenila, odličen tudi za štempljanje. Na koncu sem manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 

Essence-Lily Bloom: 2 coats + stamping plate Dana5 with Alessandro-Mina's Marsala on thumb, index finger
Alessandro-Mina's Marsala: 2 coats on middle, ring, pinky finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

14 komentarji

 1. Inače sam malo skeptična oko te marsala boje, ali ova nijansa mi se jako sviđa!

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasen odtenek za ta čas, dejansko mislim, da nimam še nobenega zelo podobnega.. Mogoče ga bom morala celo naročiti :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Res krasna manikura in odtenek je fantastičen, moram pobrskati po drogerijah, če se še kje skriva kakšna steklenička.

  OdgovoriIzbriši
 4. I really like it ! The stamping is great !

  OdgovoriIzbriši
 5. I´m in love with that lace stamping ♥

  OdgovoriIzbriši