Smokey lilac with silver skittlette manicure

september 01, 2015

Živijo lakoholičarke!
Kar ne morem verjeti, da je že september. Poletje se počasi poslavlja in z njim tudi neon kričeče manikire na mojem blogu. Svoje nohte vse bolj privajam na jesenske odtenke. Moram priznati, da imam že kar nekaj idej za nove jesenske manikire in komaj čakam, da vam jih pokažem.
Tokrat imam za vas zadimljeno vijolično manikiro v kombinaciji s srebrno. Začela sem jo z nanosom Beauty Uk laka na palec in sredinec. Kazalec in mezinec sem najprej nalakirala s Sally Hansen srebrnim lakom, čez pa sem slojila bleščičast Essence nadlak. Prstanec sem najprej nalakirala z belo sivkastim OPI lakom. Nato sem čez naštempljala vzorček iz šablone Konad SQ06 s temno srebrnim Essence lakom. Za piko na i pa sem v sredini peres potegnila črtici z Depend prosojno vijoličnim lakom in podolgovatim čopičem iz trgovinice Lady Queen. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Beauty Uk-Smokey lilac: 2 coats on thumb, middle finger
Sally Hansen-Celeb city: 2 coats + Essence-College hero: 1 coat on index, pinky finger
O.P.I.-My boyfriend scales walls: 2 coats + Konad SQ06 with Essence-Hex, Hex & stripes with Lady Queen nail art brush and Depend-058 on ring finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji