Ocena: Lady Queen Nail art brush set + manikira

september 04, 2015

Živijo lakoholičarke!
V paketku iz trgovinice Lady Queen je bil zraven dveh šablon z vzorčki še set s 15 čopiči za poslikavo nohtov. Danes imam za vas oceno le teh, za konec pa sem pripravila še manikiro s tremi čopiči. Fan brush
V setu sta dva čopiča v obliki pahljače. En bele barve, drugi oranžne. Čopiča sta kar podobna. Oranžen je malenkost ožji in ima trše ščetine, bel pa ima malenkost daljše in mehkejše ščetine. Oba sta primerna za gradient manikire, saj je z njima mogoče ustvariti čudovito prelivanje barv. Prav tako pa lahko z njima na nohte nanašamo bleščičast prah. 

Flat brush
V setu je pet ploščatih, ravno rezanih čopičev. Razlikujejo se po debelini, barvi, trdoti, gostoti in dolžini ščetin. S čiščenjem nisem imela težav, je pa res, da se beli čopiči radi rahlo obarvajo. Z njimi lahko ustvarimo manikire s tehniko one stroke, kjer na čopič istočasno nanesemo dve barvi in vlečemo z eno potezo po nohtu. Nastanejo lahko čudovite rožice najrazličnejših oblik. Moj prvi poskus si lahko ogledate na fotografiji spodaj, a je za to tehniko potrebno veliko vaje. 

Striping brush
V setu so trije dolgi, ozki čopiči. Razlikujejo se predvsem po dolžini. Najkrajši čopič je nekoliko širši od ostalih dveh. Ti čopiči so primerni za črtaste manikire. Z njimi lahko ustvarimo vodoravne, navpične, cik cak črte. Za moj okus so vsi trije čopiči malenkost preširoki, zato bom enega sigurno zožala s škarjicami. 

Angled brush
V setu sta tudi dva ploščata, postrani rezana čopiča. En bele drugi oranžne barve. Oranžni je nekoliko širši in tudi ščetine ima daljše. Ščetine so pri obeh enako mehke in goste. Čopiča bom sama uporabljala za čiščenje laka okrog obnohtne kožice.  

Detail brush
V setu sta tudi dva najtanjša, najožja in najmanjša čopiča, ki sta primerna za risanje detailov. Bel čopič, ki ima vrat nekoliko upognjen me je totalno navdušil. Z njim se da enostavno narediti čisto drobne črtice. Rjav čopič pa ustreza za risanje malenkost večjih stvari in obarvanja vzorčkov na štampiljki. 

Dotting tool
Še zadnji pripomoček, ki v bistvu niti ni čopič je pripomoček za risanje pikic. Ima precej špičasto konico zato je z njim mogoče narediti čisto drobcene pikice, kar mi je zelo všeč. 

Nail art
Z nekaterimi čopiči sem naredila še primere poslikav, ki jih lahko ustvarimo s posameznim čopičem. Naredila sem gradient videz s pahljačastim čopičem. Poskusila sem one stroke nail art s ploščatim čopičem. Črtice v diagonalo in navpično sem ustvarila z dolgim čopičem. Vzorček na štampiljki sem obarvala z drobnim čopičem. Na koncu pa sem ustvarila še pikčast videz z dotting tool. 

Manicure with brushes
Kot sem že zgoraj omenila, sem ustvarila prvo manikiro samo s pomočjo čopičev in nekaj barvnih lakov. Odločila sem se za ljubke vintage rožice na mint podlagi. Manikiro sem začela z Essie mint odtenkom. Najprej sem narisala svetlo roza krogce z majhnim temnim čopičem. Nato pa sem čez narisala še drobne zaobljene črtice s temno roza lakom in dotting tools. Za konec sem rožicam narisala še zelene dele s tankim belim čopičem. Manikiro sem zaključila s hitro sušečim nadlakom.


 Essie-Mint candy apple: 2 coats
+ flowers with:
 Essence-Voyage, Voyage
Barry M-Grapefruit
Catrice-I'm not a greenager
detail brushes & dotting tool

+ top coat

S čopiči sem zelo zadovoljna. Vesela sem, da jih končno imam in, da bom lahko z njimi ustvarjala manikire. V bodoče boste na mojem blogu lahko videli več takih manikir. 
Set petnajstih čopičev za poslikavo nohtov najdete tukaj. Zanj boste odštele $5,67, kar je zelo ugodno glede na število čopičev, ki jih dobite. Lahko pa ob zaključku naročila uporabite mojo kodo APLC15, ki vam prinaša 15% popust na celoten nakup. 
I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

  1. Love your detailed review and pictorial. The mani with the roses is super cute! Have a great day and weekend!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hello ! Your nail art is really nice ! The colors are great together, and it's really girly and cute !

    OdgovoriIzbriši
  3. This looks like a fantastic set. I'm currently only use about 2 brushes for pretty much everything right now but its always nice to have a good set! I love love love the rose nail art you created, so sweet <3 xx

    OdgovoriIzbriši