Sodelovanje: Tatjana (Taya-My Little Beauty World)

september 23, 2015

Živijo lakoholičarke!
Mesec je naokrog in danes imam za vas novo collaboration objavo. Vsekakor z velikim veseljem nadaljujem s temi vrstami objav. Tokrat sodelujem z vsestransko Tatjano, ki piše blog Taya-My Little Beauty World. Tako kot sem opisala njo je tudi njen blog raznovrsten in vsestranski. Skratka enostavno obožujem njo in njene manikire, zato sem jo brez dvoma izbrala za sodelovanje v septembru. Složno sva se odločili, da bova ustvarili manikiri z jesensko tematiko.
Ob besedi jesen mi najprej pridejo na misel odtenki, ki so v tem letnem času zares prečudoviti. In prav zato, sem se odločila, da se pri tej manikiri posvetim predvsem barvam. Manikiro sem začela z duochrome lakom znamke Catrice, ki sem ga nalakirala na palec in kazalec. Lak sem izbrala prav zaradi samega prelivanja barv iz roza vijolične v bakreno. Sredinec, prstanec in mezinec pa sem najprej nalakirala s šimrastim rjavim lakom znamke Konad. Nato pa sem izbrala obrnjeno tehniko štempljanja in vzorček na štampiljkah obarvala s tankim čopičem ter lakoma Catrice in Barry M. Ko se je lak na štampiljkah posušil, sem obarvane vzorčke z močnim pritiskom prenesla na nohte. Na koncu sem manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.
Kakšno jesensko manikiro je ustvarila Tatjana pa si oglej tukaj. Sem prepričana, da te bo navdušila!


Catrice-Chromeo & Julia (Luxury Laquers); 2 coats on thumb, index finger
Konad-Shinning bronze: 2 coats + reverse stamping with Born pretty store stamping plate BP-L003, Konad-Black, Catrice-Chromeo & Julia, Barry M-Mushroom on middle, ring, pinky finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. O waw kako je ta Catrice Chromeo & Julia krasen :O Sploh ne vem kako sem ga lahko spregledala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu všečno :) Res lep dizajn in to pobarvano vmes tako super deluje. Pravi jesenski odtenki :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hello ! Really beautiful ! I love it !

    OdgovoriIzbriši