Turquise flowers with BM-616

avgust 30, 2015

Pozdravljena dekleta!
Danes imam za vas turkizno manikiro. Odločila sem se, da dam temu China Glaze laku, ki sem ga usvrstila med moje najslabše lake za nohte, še eno priložnost. Tokrat sem zamenjala podlak in nanos ni bil več katastrofalen. Nanesla sem ga na palec, prstanec in mezinec v dveh slojih. Kazalec in sredinec sem najprej nalakirala z belim Essence lakom. Nato pa sem najprej odtisnila vzorček iz Bundle Monster šablone BM-616 s črnim Konad lakom za štempljanje na štampiljko in ga obarvala s prej omenjenim China Glaze lakom. Ko se je lak na štampiljki posušil sem vzorček z močnim pritiskom prenesla na noht. Vzorček sem na sredincu obrnila v drugo smer, da sem dobila zrcalni videz. Na koncu sem manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 China Glaze-Turned up turquise: 2 coats on thumb, ring, pinky finger
Essence-Wild white ways: 2 coats + (reverse stamping) Bundle Monster BM-616 with Konad-Black & China Glaze-Turned up turquise on index, middle finger

+ top coat
I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji

 1. Очень красивый дизайн!
  http://sweetbeautynails.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I really don't understand your language, so I helped with Google translate. I hope that I understood right. :D Thank you.

   Izbriši
 2. Love this look Katja! I can't believe I've never used my bottle of Turned Up Turquoise, it's gorgeous.

  OdgovoriIzbriši
 3. It looks great ! And I love this China Glaze !

  OdgovoriIzbriši