Skittlette manicure with Essie Meet me at sunseat

avgust 18, 2015

Živijo lakoholičarke!
Predenj sem odšla na morje sem od ekipe Essie Slovenija prejela paket Essie lakov. Najbolj mi je v oči padel ravno ta odtenek, ki sem ga danes vključila v manikiro. Gre za živ, oranžno rdeč odtenek. Obstojnost je odlična. Lak mi je na morju brez problema zdržal tako na rokah kot na nogah 4 dni (potem sem zamenjala manikiro in pedikiro). Nanos je izredno enostaven prav zaradi Essie širokega čopiča, ki ga naravnost obožujem. Tudi formula je odlična. Lak je prekriven v dveh tankih slojih. Vsekakor je odtenek Meet me at sunseat primeren za poletne dni in noči. Priporočam!
Manikiro sem torej začela z nanosom Essie laka na palec, prstanec in mezinec. Kazalec sem nalakirala z Misslyn zlatim lakom, ki ima zrnat finiš. Sredinec pa sem najprej nalakirala z belim Catrice lakom, čez pa sem odtisnila vzorček iz šablone Konad m83 z rumeno zlatim Essence lakom. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Essie-Meet me at sunseat: 2 coats on thumb, ring, pinky finger
Misslyn-Come in, one and all: 2 coats on index finger
Catrice-On top of the alps: 2 coats + Konad m83 with Essence-A piece of forever on middle finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Zelo lepo! Kako je pa z obstojnostjo Missyn lakov? Sem jih že večkrat hotela kupiti, pa nisem prepričana če se splača dati toliko denarja...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Meni je obstojnost fajna. V glavnem mi zdržijo več kot 5 dni. Je pa res da imam večinoma te lake z zrnatim finišem.

      Izbriši