Ocena: Lady Queen stamping plate hehe 002

avgust 16, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred nekaj dnevi sem prejela svoj prvi paketek iz spletne trgovine Lady Queen. Gre za trgovinico podobno Born Pretty store, ki ponuja izdelke za ženske. Pokukajte, sem sigurna, da boste našle kaj zase.
V paketku sem dobila dve šabloni z vzorčki. Eno od njiju bom ocenila v današnji objavi. Za vas pa sem, kot zmeraj, ustvarila tudi manikiro z enim izmed vzorčkov.

 hehe 002
Šablona hehe 002 je sestavljena iz štirih zelo velikih vzorčkov. Največji je vzorček z zvezdicami. Ostali trije so nekoliko manjši a še zmeraj precej veliki. V tem primeru ne gre za neskončne vzorčke, saj je vzorec na vseh delih približno enak. Vzorčki so primerni za netematske manikire. Šablona je kovinska in ima kar ostre robove, saj na hrbtni strani ni nobene podloge. 

SWATCH
Z odtisi vzorčkov nisem imela nobenih težav. Vgravirani so lepo, dovolj globoko, da se odtisnejo v celoti. Moram priznati, da sem swatch naredila izredno hitro in so vzorčki malenkost nepopolni a je to vsekakor moja napaka. 

Manicure with hehe 002
Kot sem že omenila, sem z vzorčkom iz šablone hehe 002 ustvarila tudi manikiro. Začela sem z vijoličnim Deborah Milano lakom. Nanesla sem ga v dveh slojih. Nato sem čez nalakirala še Max Factor multichrome lak, ki je že tako posebnemu laku dodal še bolj lesketajoč in zanimiv videz. Čez sem naštempljala še vzorček trikotnikov s črnim Konad lakom za štempljanje. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 

Deborah Milano-Knock out violet: 2 coats 
+ Max Factor-Fantasy Fire: 1 coat
+ stamping plate hehe 002 with Konad-Black

+ top coatŠablono hehe 002 najdete tukaj. Zanjo boste odštele $2.99. Lahko pa jo dobite še ceneje, saj je ekipa Lady Queen za bralce mojega bloga pripravila posebno kodo APLC15, ki vam prinaša 15% popust na celoten nakup.
I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. Kakšen čudovit vijoličen lak <3 tudi platka izgleda super :D taka preprosta

    OdgovoriIzbriši
  2. I think the color combo didn't work so well. You cannot see clearly the design. I think its much better in a lighter base color. The base color alone is just fine for its pretty and has a great finish.

    OdgovoriIzbriši
  3. I have that mini Max Factor polish and I love it! The stamped pattern is not so visible but it is there and from some angles they are noticeable. Great idea!

    OdgovoriIzbriši