Ocena: Lady Queen stamping plate hehe 043

avgust 23, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas oceno še druge šablone z vzorčki, ki sem jo prejela iz spletne trgovinice Lady Queen. Če ste prvo oceno šablone hehe 002 spregledali, si jo lahko preberete tukaj.

hehe 043
Na šabloni najdemo sedem vzorčkov. Gre za kar velike vzorčke, ki jih je nemogoče kar tako celotne prenesti na en noht. Kar mi je izredno všeč, saj lahko po želji kombiniraš čisto unikatne manikire. Vzorčki so primerni za netematske, celoletne manikire. Šablona je kovinska in ima kar ostre robove, saj na spodnji strani ni nobene podloge. 

SWATCH
Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Vgravirani so lepo, dovolj globoko. Odtisnejo se v celoti. 

Manicure with hehe 043
Manikiro sem začela z nežnim roza China Glaze lakom, ki sem ga nanesla na kazalec in mezinec. Sredinec in prstanec sem najprej nalakirala z belim ibd lakom. Za štempljanje sem uporabila obrnjeno (reverse) tehniko. Vzorček sem najprej odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem na štampiljki vzorček obarvala z roza China Glaze, rumenim Essence in zeleno modrim Juliana Nails lakom. Ko so se plasti laka posušile, sem z močnim pritiskom štampiljke prenesla obarvan vzorček na nohte. Celotno manikiro sem prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. 
China Glaze-Spring in my step: 3 coats on index, pinky finger
Ibd-Carte blanche: 2 coats + reverse stamping: stamping plate hehe 043 with Konad-Black, China Glaze-Spring in my step, Essence-My yellow fellow, Juliana Nails-244 on middle, ring finger

+ top coatŠablono hehe 043 lahko najdete tukaj. Zanjo boste odštele $2,39. Seveda pa lahko za 15% popust na celoten nakup uporabite mojo kodo APLC15, ki jo je samo za bralke mojega bloga pripravila ekipa Lady Queen. Veselo nakupovanje! ;)

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji