Sodelovanje: Tara (The Beauty of Nail Polish)

avgust 12, 2015

Živijo lakoholičarke!
Danes imam za vas čisto posebno objavo. S Taro, ki piše blog The Beauty of Nail Polish, sva se namreč odločili za neke vrste sodelovanje. Določili sva temo in vsaka je ustvarila svojo manikiro. Izbrali sva sadje.
Jaz sem se odločila za limone. Manikiro sem začela z rumenim Barry M lakom, ki ima zrnat finiš. Nanesla sem ga na palec, prstanec in mezinec. Kazalec in sredinec pa sem najprej nalakirala z belim Ibd lakom, čez pa sem naštempljala vzorček limon iz šablone Dana3. Za štempljanje sem uporabila napredno tehniko, saj sem vzorček najprej odtisnila s črnim Konad lakom za štempljanje, nato pa sem limone na štampiljki še obarvala z rumenima lakoma Manhattan in Ruby Kisses. Na koncu sem nohta z vzorčkom prelakirala še s hitro sušečim nad lakom.
Katero sadje je izbrala Tara pa si oglejte na njenem blogu tukaj.


Barry M-Station road (Textured nail polish): 2 coats on thumb, ring, pinky finger
Ibd-Carte blanche: 2 coats + reverse stamping with stamping plate Dana3 and Konad-Black, Manhattan-21G, Ruby Kisses-Yellow bikini + top coat on index, middle finger

S Taro mi je bilo v veliko veselje sodelovati in odločila sem se, da bom v prihodnosti na ta način sodelovala še s kakšno slovensko blogerko.

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji