Vodič: Water decals (Born pretty store)

julij 22, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Ker ste pred kratkim lahko na mojem blogu prvič videle water decals na mojih nohtih, sem se odločila, da bom za vas ustvarila tudi tutorial, da razjasnimo še kakšno težavico, ki se vam mogoče pojavlja. Razlika med navadnimi nalepkami in water decals (vodnimi nalepkami?!) je, kot že samo ime pove, v tem, da za water decals potrebujemo vodo, s pomočjo katere nalepka odstopi od papirnate podlage. Razlika pa je tudi ta, da so po navadi water decals bolj fino dodelani, imajo detaile in so izredno tanki.

 1.
Nohte po potrebi nalakiramo in počakamo, da se lak popolnoma posuši. Izberemo vzorček. Sama sem izbrala takšnega za čez cel noht. Najprej izmeriš pribljižno širino, da bo water decals prekrila celotno površino nohta. 

2. 
Vzorec je potrebno izrezati. S škarjicami enostavno odrežemo potrebno velikost in odstranimo zgornjo prozorno folijo. 

3. 
Water decals položimo na vodno površino. Voda je lahko kar navadna iz pipe. Nalepke pustimo, da plavajo na vodi in jih NE potapljamo, saj se v tem primeru potopijo na dno in jih je težje dvigniti iz vode, če je kozarec preglobok. V vodi naj počivajo pribljižno minuto. Nato water decals postaviš na papirnato brisačko, da se vpije odvečna voda. 

4.
Sledi nanos na noht. Nalepko sem rahlo premaknila naprej tako, da je pogledala čez podlago. Tisti del sem prislonila ob noht in spodnji bel papirček počasi povlekla. Nastale so tu in tam "gubice", ki sem jih zgladila s pomočjo prstov in mehkega silikonskega pripomočka za obnohtno kožico. 

 5.
Nohte nato prelakiramo s hitro sušečim nad lakom in moram priznati, da takrat water decals izgledajo še veliko lepše!

Končano! 
In že uživaš v novi manikiri z water decals. 

Ste se že seznanile s to vrsto nohtne poslikave? Vam je uspevalo? Let me know...
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Wow, these decals are so pretty. I have to look up for them, because I like them very much! Great step by step tutorial!

    OdgovoriIzbriši
  2. oh my Gosh! They are so amazing, Katja, I love them ♥

    OdgovoriIzbriši