Ocena: Born pretty store water decals BP-W13 + Manicure

julij 06, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Tokrat sem v Born pretty store paketku dobila v test čudovite nail art vzorčke water decals BP-W13. Že dolgo imam na svoji listi želja šablono, ki bi imela "lučko", sicer ni šablona ampak kljub temu sem končno na nohtih lahko nosila ljubke "lučke". Moram priznati, da sem se tokrat prvič spoprijela s to vrsto nohtne poslikave, ve pa preverite če mi je uspelo. :)Water decals BP-W13:
Na beli papirnati podlagi je 23 water decals vzorčkov "lučk" in 2 vzorčka, ki sta primerna za čez cel noht in se po potrebni širini in dolžini obrežeta. Vzorčki so črne barve na prosojni podlagi, kar mi je izredno všeč, saj se pod water decals vidi predhodni lak in po mojem mnenju tako nalepka pride bolj do izraza. Vzorčki so izredno lepo izdelani. Izgledajo prekrasno. 
Čeprav sem prvič testirala to tehniko, nisem imela težav. Želene nalepke sem izrezala in jih pustila plavati na vodi pribljižno minuto, vzorček je brez težav odstopil od podlage in se lepo prilegel mojim nohtom. 

Manicure with BP-W13
Za tokratno manikiro sem si izbrala prvi vzorček samostojne lučke in vzorček za čez cel noht. Manikiro sem začela z nanosom Essence pastelnega odtenka sivke na palec, kazalec in prstanec. Na palec sem nato nanesla water decals za čez cel noht, na prstanec pa manjši vzorček. Čez kazalec sem slojila China Glaze nad lak, ki v prozorni bazi vsebuje drobne holografske bleščice. Sredinec in mezinec pa sem nalakirala s srebrnim holografskim lakom znamke China Glaze. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nad lakom, s pomočjo katerega so water decals na nohtih izgledali še lepše. 
 Essence-Miss Lavender: 2 coats + Born pretty store water decals BP-W13 on thumb, ring finger
Essence-Miss Lavender: 2 coats + China Glaze-Fairy Dust: 1 coat on index finger
China Glaze-OMG: 2 coats on middle, pinky finger

+ top coat

Po prvi izkušnji z water decals lahko povem, da so me čisto navdušile. Vzorčki so čudoviti, nanos je enostaven (z malo vaje hitrejši), poceni so in manikira z njimi izgleda prekrasno. Water decals BP-W13 lahko najdete tukaj. Kupite jih lahko za slabe $3. 

Kot že veste, lahko v trgovinici Born pretty store koristite mojo kodo AGZW10 za 10% popust na celoten nakup. Imajo zares veliko izbiro najrazličnejših Water decals. Prepričana sem, da se bo kakšen vzorec našel za vas in priporočam, da to tehniko nohtne poslikave preizkusite tudi same. 

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji