Neon pink skittlette manicure with Alessandro Coral Crush

julij 10, 2015

Živijo dekleta!
Tiste, ki mi sledite na socialnih omrežjih, ste že videle, da sem pred kratkim v test prejela Alessandro neon koralno roza lak, ki je del omejene kolekcije imenovane Tropical Jungle. Predogled omenjene kolekcije si lahko ogledate tukaj. Z novim Alessandro neončkom sem ustvarila tudi poletno obarvano manikiro. Nanesla sem ga na palec, prstanec in mezinec. Kazalec sem nalakirala s srebrnim bleščičastim Claire's lakom z zrnatim finišem. Sredinec pa sem najprej nalakirala z belim Catrice lakom, čez pa sem naštempljala vzorček Enjoy Your Summer iz šablone BP-L017 s temno sivo-srebrnim Essence magnetnim lakom. Celotno manikiro sem prelakirala še s hitro sušečim nad lakom.

 Alessandro-Coral Crush (Tropical Jungle LE): 3 coats on thumb, ring, pinky finger
Claire's-Silver: 2 coats on index finger
Catrice-On Top Of The Alpes: 2 coats + stamping plate BP-L017 with Essence-Hex, Hex (Magnetics) on middle finger

+ top coat

SWATCH: 
Alessandro-Coral Crush (Tropical Jungle LE): 3 coats + top coat
Za ta swatch sem lak nanesla v treh tankih slojih. Opazila sem zares hitro sušenje slojev, sploh prvega sloja, ki se je posušil še predenj sem končala z lakiranjem ostalih nohtov s tem lakom. Lak se posuši v satenast finiš kot večina neon lakov. O obstojnosti žal ne morem govoriti, ker manikire nisem nosila več kot 2 dni. Odtenek je koralno roza. Gre za živo neon barvo primerno za poletne manikire. Steklenička vsebuje 5mL laka. Tega in vse ostale lake iz Tropical Jungle kolekcije pa lahko kupite na e-kozmetika.si , za njih boste odštele okrog 5€. 
* Na spletni strani e-kozmetika.si pa imajo do 20.7.2015 tudi nagradno igro za vas drage moje lakoholičarke...dobite lahko odtenek Pinkini. Tukaj je povezava za sodelovanje. Good luck! ;)

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji

 1. Popolno... vedno bolj in bolj se slinim nad tvojimi popolnimi manikurami! Res si pravi navdih :)

  OdgovoriIzbriši
 2. The coral shade is so pretty and I love the stamped text! Great combination, as always!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo <3 ne vem kako ti rata tako lepo nanesti Catrice-On Top Of The Alpes, na mojih nohtih vedno izgleda kot gorovje, ko ga namažem xD

  OdgovoriIzbriši
 4. mah čist hudo:) sploh tisti lakec srebrn z sand efektom mi je tolk dober, prav moram pogledat če je v kaki naši drogeriji kj podobnega. Sem te pa hotela vprašat, če imaš na blogu mogoče kakšno objavo o tem kako skrbiš za svoje nohte? Če ni skrivnost:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mislim da ima Catrice enega podobnega temu Claire's :) Ja v kratkem bom spisala objavo o moji negi nohtov. ;)

   Izbriši