My top 10 summer nail polishes 2015

julij 01, 2015

Živijo lakoholičarke!
Poletje je in iz svoje zbirke sem izbrskala 10 meni najljubših lakov za nohte za ta čas. Moram priznati, da izbira ni bila težka, saj sem izbrala vsak lak z nekim razlogom. Če te zanima kakšen je razlog, da se je lak znašel na tem seznamu...beri dalje.

 Essence-Wild White Ways: 2 coats
Začenjam z belim lakom, ki je absolutni must have letošnjega poletja. Ravno tega pa sem izbrala zaradi njegove dobre prekrivnosti, enostavnega nanosa, dolge obstojnosti, izredno nizke cene in kar ga dela posebnega, da lahko služi kot baza neon lakom, da izgledajo še bolj živo. 

Yes Love-611-6: 3 coats
Pastelno rumen lak, ki vsebuje neon mat bleščice. Mešanica pastela in neona...vsekakor poletna kombinacija. 

Essence-Hola, Guapa: 3 coats
Lak sem sicer kupila ne dolgo nazaj prav zaradi njegovega finiša. Gre namreč za chalky mat finiš, ki ga lahko vidite na swatch-u. Kredast zaključek in pastelno roza odtenek z modrim podtonom je prava izbira. 

Mia Secret-Papaya To Mango: 4 coats
Moram priznati, da imam v svoji zbirki kar nekaj lakov, ki spreminjajo barvo glede na toploto. Tokrat sem izbrala Papaya To Mango zaradi njegovih barv (rumena-toplo in oranžna-hladno) in zaradi izredno hitrega sušenja. Prav zanimivo je pogledati svoje nohte, ki spremenijo barvo, ko jih potopimo v morje in ponovno, ko pokukajo ven. 

Ruby Kisses-Hot Pink Obsession: 2 coats
Pri tem laku ne bi dolgovezila. Verjetno že veste, da je to moj naljubši neon roza lak kar sem jih kdajkoli nanesla na nohte! 

Ruby Kisses-Look At Me Purple: 2 coats
Ta lak imam že zelo dolgo a ga ne uporabljam veliko. To poletje bo pa zagotovo prišel na vrsto. Izbrala sem ga zaradi njegove živo vijolične barve, enostavnega nanosa in hitrega sušenja pa še za štempljanje je odličen. 

Models Own-Hedonist: 2 coats
Letos je zraven bele moderna tudi živa rdeča barva. Sama sem izbrala neon rdeč lak znamke Models Own pri katerem imam najraje prav to, da izgleda močno, živo, neon rdeče. 

Missly-Come In, One And All: 2 coats
Ta lak odkar sem ga kupila nenehno lakiram na nohte. Poletnih skittlette manikir si ne predstavljam brez bleščičastega zlatega laka, ki se odlično poda k neon odtenkom. Izbrala sem prav tega, ker je prekriven v dveh tanjših slojih in ima zrnat finiš. 

China Glaze-Grass Is Lime Greener: 3 coats
Živahen pastelno zelen lak se prav tako mora znajti na nohtih poleti. China Glaze je s tem odtenkom zadel v polno. 

Essence-Electriiiiic: 2 coats
Še en novejši lepotec. Električno moder odtenek čudovito popestri poletne outfit-e. Prav ta lak pa sem izbrala iz tega razloga, ker ima jelly finiš, ki je letos zelo popularen, po drugi strani pa se lahko s tremi sloji prelevi v polno prekriven lak. 

Kateri pa so vaši najljubši poletni laki za nohte? Let me know...
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Nice picks! :) My favourite is Electriiiiic <3

    OdgovoriIzbriši
  2. U ravno rabim nov bel lak, mislim da bom šla kar po tega od Essence :) Drugače pa super izbira :D

    OdgovoriIzbriši