Beach stuff on nails (obrnjeno štempljanje)

julij 26, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas prvič takšne vrste manikiro s tehniko štempljanja. V blogerskem svetu je postala pravi hit. Moram priznati, da sem jo sama poizkušala na vse možne načine a mi nikakor ni uspela. Končno pa sem pri blogerki / vlogerki Swanette, ki jo lahko najdete pod imenom Nailstamp4fun, videla drugačen način in uspelo mi je. Njene videe si lahko ogledate tukaj. Gre za tako imenovano napredno (advanced), obrnjeno (reverse) štempljanje, kjer vzorček na štampiljki prebarvamo z različnimi laki in nato odtisnemo vzorček na noht.
V današnji manikiri sem to tehniko skombinirala z OPI lakom z zrnatim finišem, ki sem ga nanesla na palec, kazalec in mezinec. Sredinec in prstanec pa sem najprej nalakirala z belim Essence lakom. Nato sem odtisnila na štampiljko vzorček iz Born pretty store šablone BP-L017 s črnim Konad lakom za štempljanje. Dele vzorčka sem obarvala z različnimi laki s pomočjo pripomočka za delanje pikic. Ko so se plasti laka na štampiljki posušile, sem z močnim pritiskom obarvan vzorček prenesla na noht in nad izgledom bila navdušena. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 OPI-Alcatraz...Rocks: 1 coat on thumb, index, pinky finger
Essence-Wild White Ways: 1 coat + Born pretty store stamping plate BP-L017 with Konad-Black + advanced stamping with dotting tool and China Glaze-Ahoy, Essence-So Lucky, Deborah Milano-01 gel like, Ruby Kisses-Yellow Bikini, Essence-Sweet As Candy, Essie-Bouncer It's Me, Essence-Out Of The Forest on middle, ring finger

+ top coatI hope that you like it.

Ste že preizkusile to tehniko? Kako se vam zdi ta malo drugačen način štempljanja? Let me know...
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji