Ocena: Born pretty store White peel off liquid tape

junij 08, 2015

Pozdravljena dekleta!
Naslednja zadeva, ki sem jo v test prejela iz trgovinice Born pretty store, je pripomoček, ki ga vsekakor potrebujemo v svoji zbirki in to je peel off podlak. Ekipa Born pretty store ga je poimenovala White Peel Off Liquid Tape.


Za tiste, ki še te zadeve ne poznate, bi razložila takole: gre za gosto tekočino, podobno lepilu, ki nam lahko služi kot podlak za bleščičaste lake, ki so težji za odstranjevanje, ali pa kot (tako ga tudi sama uporabljam) zaščita pred neljubim packanjem okrog nohta pri različnih tehnikah nohtne poslikave (stamping, water marble, gradient...). Pred nekaj časa sem tudi sama poskušala ustvariti svoj peel off podlak in tukaj si lahko ogledate tutorial.

WHITE PEEL OFF LIQUID TAPE:
Steklenička vsebuje 15 mL tekočine. Vsebina je bele barve in je precej gosta. Nanaša se s čopičem, ki je srednje ozek in ploščat. Steklenička po mojem mnenju ni prav nič ljubka. Veliko bolje bi bilo, da bi na steklenički pisalo ime produkta kot pa tole kar piše. Žal je meni (pa verjamem, da tudi vam) pomemben tudi sam izgled, zato s te strani dajem velik minus. 

APPLICATION:
Z nanosom okrog obnohtne kožice nisem imela težav. Tekočina se lepo razporedi okrog. Ugotovila sem, da niso potrebni preveč debeli sloji. Čas sušenja je daljši. Okrog 5-6 min. Na kar so me pred naročilom pri BPS tudi opozorili. Tekočina se posuši v brezbarvno-prozorno. Kar moram priznati ni ravno plus, saj je veliko lažje potem odstraniti barvno plast, ker jo lažje vidiš. 

REMOVAL:
Z odstranitvijo peel off podlaka sem imela težave. Zelo sem si želela, da bi se odlepilo v enem samem kosu in v celoti. A temu žal ni bilo tako. Kot lahko na spodnjih slikah vidite, sem na skoraj vseh nohtih potrebovala večkratno odstranitev. Enostavno se je plast trgala. Prav tako sem zaradi brezbarvne plasti tu in tam spregledala kak neodlepljen del, ki je še zmeraj bil na moji obnohtni kožici. Skratka odstranitev je precej zamudna. 


Če povzamem, me je njihov White Peel Off Liquid Tape razočaral. Tako, da ga ne priporočam. Enostavno lahko ta izdelek primerjam s "home made" peel off podlakom, za katerega sem naredila tudi tutorial. Med njima nisem opazila nobene razlike. Vsekakor pa vam priporočam njihove šablone z vzorčki, ki so naravnost odlične in izbira je zares velika. Ob nakupu pa lahko izkoristite tudi kodo AGZW10, ki vam prinese 10% popust! 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. Jaz pa imam čisto drugačno izkušnjo, meni pa se je v celoti odstranil z nohta. Take probleme, kot ti, pa sem imela z Essencovim.

    OdgovoriIzbriši