Ocena: Born pretty store stamping plate BP-23 + Manicure

junij 14, 2015

Živijo lakoholičarke!
Še tretja zadeva v tokratnem paketku iz trgovinice Born pretty store je šablona z vzorčki BP-23.


BP-23
Šablona BP-23 je osnovne okrogle oblike. Na njej je pet vzorčkov za čez cel noht, ki merijo v dolžino od 17-20 mm in v širino 15 mm. Ostali štirje vzorčki so manjši. Tematika šablone je morska, poletna... 

SWATCH
Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Na fotografiji spodaj so odtisi malenkost popačeni ampak za to je kriva moja nenatančnost in površnost. Prav vsi vzorčki se dajo lepo odtisniti z vsemi detaili. Vzorčki so vgravirani dovolj globoko. Linije so čiste. 

Manicure with BP-23
Za tokratno manikiro sem si izbrala levi vzorček črt in morske zvezde. Začela sem z nanosom Models Own živahno oranžno pastelnega odtenka na kazalec in mezinec. Nadaljevala sem z Essie kožnim odtenkom na prstanec. Čez sem slojila Essie nad lak, ki v prozorni bazi vsebuje večje in manjše zlate bleščice. Palec in sredinec sem najprej nalakirala z zlatkastim Beauty Uk lakom, nato sem čez odtisnila prej omenjen vzorček s črnim Konad lakom in za konec sem morski zvezdi dodala še pikice, ki sem jih naredila z Models Own lakom in pripomočkom za delanje pikic (dotting tool). Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nad lakom. 
 Beauty Uk-Silmaril: 1 coat + Born pretty store stamping plate BP-23 with Konad-Black + dots with Models Own-Beach Bag on thumb, middle finger
Models Own-Beach Bag (Polish For Tans LE): 3 coats on index, pinky finger
Essie-Sand Tropez: 2 coats + Essie-Rock At The Top: 1 coat on ring finger

+ top coat
Šablono BP-23 najdete tukaj. Kupite jo lahko za $1.49, če pa pokoristite še mojo kodo AGZW10 pa jo dobite še 10% ceneje! Mene je navdušila. Priporočam nakup, saj bodo naši nohtki kmalu obarvani poletno. 

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji