Ocena: Born pretty store stamping plate BP-L017 + Manicure

junij 04, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred kratkim sem iz trgovinice Born Pretty Store prejela paketek s tremi nail art izdelki. Danes vam predstavljam prvega. Šablona z vzorčki BP-L017.


BP-L017
Šablona je pravokotne oblike. Kovinski del je prilepljen na belo, plastično podlago. Na njej so tako večji vzorčki za čez cel noht, kot tudi manjši. Veliki vzorčki merijo v dolžino 1,9 mm in v širino 1,5 mm. Tematika so počitnice, morje, plaža...skratka popolna šablona za prihajajoče poletne manikire. 

SWATCH
Z odtisi vzorcev nisem imela nobenih težav. Prav vsi se odtisnejo lepo in v celoti. Zares sem zadovoljna s kvaliteto vgraviranih vzorčkov. 

Manicure with BP-L017
Z vzorčki iz te šablone imam že ogromno zamišljenih poletnih manikir. Tokrat pa sem si izbrala morsko tematiko. Navdihnila me je globina morja. Začela sem z nanosom Essie zeleno modrega šimrastega laka, da sem naredila podlago za nadaljevanje manikire. Nato sem uporabila sponging (gradient) tehniko. Na gobico sem nanesla moder Ruby Kisses lak in prej omenjen Essie lak, ter ju s pomočjo gobice potapkala po nohtih. Nato sem čez odtisnila še vzorček z ribicami iz šablone BP-L017 s črnim Konad lakom za štempljanje. Celotno manikiro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nad lakom. 

 Gradient with Essie-Trophy Wife and Ruby Kisses-Blues Gone Wild
+ Born pretty store stamping plate BP-L017 with Konad-Black

+ top coatŠablono BP-L017 vam priporočam. Ravno pravi čas je, da svoje nohte olepšamo s poletno-morskimi motivi, ki jih ima prav ta šablona. Najdete jo tukaj. Zanjo boste odštele $5,99, če pa uporabite mojo kodo AGZW10 pa boste ob zaključku nakupa dobile še 10% popust na celoten nakup.
I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. What a nice sea on your nails :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Oh my, that gradient is amazing!! And the stamping, too! It totally feels like being underwater! I think I need that plate now :P

  OdgovoriIzbriši
 3. Prekrasna manikira, sem jo že na Instagramu občudovala.:) Kako lepo se odtisnejo vzorci, ne vem, kaj je bilo z mojo, ki sem jo že ocenila, očitno je šlo pa slabo izdelavo, ker ponavadi so njihove šablone res super. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tatjana. Ja res ne vem kaj je s tvojo šablono narobe...škoda no :/

   Izbriši