Mint with gold and white skittlette manicure

junij 12, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Iz slovenske spletne trgovinice Ličila.si sem zraven Konad šablone SQ06 prejela še lak v svetlem mint odtenku znamke I Heart Makeup iz serije nail GEEK z imenom Peppermint. Gre za zelo lep spomladanski svetel mint odtenek, ki čisto na rahlo povleče na zeleno. Steklenička vsebuje 12 mL laka in stane 2,95€,  najdete ga tukaj. Lak ima dobro formulo, ne preveč gosto niti ne tekočo. Nanos je enostaven. Tudi pigmentacijo bi pohvalila, saj je lak polno prekriven v dveh slojih. Manikiro, ki si jo lahko ogledate na spodnjih slikah sem nosila 3 dni in nohti so bili še v popolnem stanju brez krušenja.
Manikiro sem torej začela s prej omenjenim lakom znamke I Heart Makeup na palcu, kazalcu in sredincu. Nadaljevala sem na prstanec, ki sem ga najprej nalakirala z belim Essence lakom, čez pa odtisnila cik cak vzorček iz Bundle Monster šablone BM-201 z zlatkastim Essence lakom, ki je izšel v omejeni trend kolekciji Cinderella. Mezinec pa sem najprej nalakirala z zlatkastim Essence lakom, čez pa sem nalakirala še nadlak L'oreal, ki v prozorni bazi vsebuje drobne zlate bleščice. Celotno manikiro sem prelakirala še s hitro sušečim nad lakom.


I Heart Makeup-Peppermint (nail GEEK): 2 coats on thumb, index, middle finger
Essence-Wild White Ways: 1 coat + Bundle Monster BM-201 with Essence-Watch Out Lady Tremaine (Cinderella TE) on ring finger
Essence-Watch Out Lady Tremaine (Cinderella TE): 1 coat + L'oreal-Gold Carat: 2 coats on pinky finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji