Ocena: Konad Square image plate SQ06 + Manicure

maj 31, 2015

Pozdravljene Konad navdušenke!
Iz slovenske spletne trgovinice Ličila.si sem v test prejela novo Konad šablono z vzorčki iz serije Square image plate. Dve šabloni iz te serije sem že testirala. Oceni si lahko preberete tukaj in tukaj. Tokrat pa je na vrsti ocena šablone SQ06.


KONAD SQUARE image plate 06:
Gre za šablono, ki je (kot že samo ime pove) pravokotne oblike. Na njej je kar 38 vzorčkov. Nekateri so manjši, drugi so večji, spodnji so za čez cel noht. Tematika same šablone je po mojem mnenju indijanska, plemenska. Kljub temu pa so na njej tudi vzorčki, ki so primerni za netematske manikire (različne oblike likov na desni strani, mašnici). Swatch:
Z odtisi samih vzorčkov nisem imela nobenih problemov. Prav vsi se odtisnejo v celoti in lepo. Vgravirani so ravno dovolj globoko. 
 Manicure with SQ06:
Inspiracijo za tokratno manikiro sem dobila kar iz vzorčkov samih. Želela sem ustvariti plemenski, boemski videz. Manikiro sem začela z nanosom Barry M rjavkasto bakrenega magnetnega laka. Nato sem nad noht približala magnet, ki se nahaja kar na pokrovčku prej omenjenega laka. Čez nastali magnetni vzorec sem odtisnila vzorček za čez cel noht s črnim Konad lakom za štempljanje. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nad lakom.

 Barry M-Magnetic Sparkle Red: 2 coats
+ Barry M magnet
+ Konad square image plate SQ06 with Konad-Black

+ top coat
Moram priznati, da če bi sama izbirala, te šablone ne bi izbrala pa vendar me je pozitivno presenetila. Vsekakor jo priporočam. Z veseljem bom vzorčke iz te šablone uporabljala pri naslednjih manikirah. Že komaj čakam, da vam pokažem naslednjo manikiro, ki sem si jo že zamislila.

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji