Ocena: Born pretty store stamping plate BP-L002 + Manicure

maj 13, 2015

Pozdravljene lakoholičarke. 
Zadnja stvar, ki sem jo prejela v paketku iz trgovinice Born Pretty Store je šablona z neskončnimi vzorčki z imenom BP-L002. In čas je, da si danes preberete mojo oceno.


BP-L002:
Šablona BP-L002 je prilepljena na belo plastično podlago. Kot pri vseh šablonah iz te serije, ki jih imam, tudi pri tej nisem imela nobenih problemov s čiščenjem pa čeprav je podlaga bela. Vzorčki na tej šabloni so neskončni in so razdeljeni na dva dela. 


Swatch BP-L002:
Vzorčki so tako na eni kot na drugi strani dobro vgravirani. Globoki so ravno dovolj, da se odtisnejo v celoti in zelo lepo. Primerni so za netematske manikire, saj je možnosti zares ogromno. S temi vzorčki niti dve manikiri nista enaki. Kar pomeni, da lahko z eno samo šablono ustvarimo nešteto unikatnih manikir. Swatch-e sem naredila z dvostransko štampiljko iz trgovinice Born Pretty Store katere oceno lahko preberete tukaj

Cardboard template / Kartonska šablona:
Možnosti za izbiro odtisnjenega vzorčka je pri tej šabloni zares neskončna, saj je na njej veliko zanimivih detajlov. Da bi se lahko lažje odločili kateri del bi odtisnili in bi lepo pristajal na naših nohtih, sem za vas pripravila posebno "kartonsko šablono". Gre za odprtinico v sredini kartona, ki je v približni velikosti našega nohta. Naredila sem jo s pomočjo programa Microsoft Office Word po tem ko sem izmerila dolžino in širino nohtov. Nato sem različne oblike in velikosti stiskala na rumen kartonast papir, izrezala obliko in dobila popolno šablono. S to šablono v bistvu "potujete" po šabloni in ugotovite kateri del bi vam najbolj ustrezal. Za vas pa sem se s svojo kartonsko rumeno šablonco "sprehodila" po BP-L002 šabloni kar lahko vidite na spodnji sliki. 

Manicure with BP-L002:
Kot zmeraj pa sem z novo šablono ustvarila tudi manikiro. Začela sem z belim IBD lakom, ki sem ga nanesla na vse nohte. Nadaljevala sem s Catrice lakom z zrnatim finišem z umazano roza in zlatimi bleščicami, ki sem ga nalakirala na prstanec in mezinec. Na kazalec in sredinec pa sem naštempljala vzorček iz šablone BP-L002 z Essence lakom iz omejene trend kolekcije Cinderella v odtenku šampanjca. Tokrat hitro sušečega nad laka nisem uporabila. 

Ibd-Carte Blanche: 2 coats 
+ BP-L002 with Essence-Watch Out Lady Tremaine! (Cinderella TE) on index, middle finger
+ Catrice-Oyster & Champagne (Crushed Crystals) on ring, pinky finger

without top coat
Šablono BP-L002 najdete tukaj. Zanjo boste odšteli samo $5.99, če pa uporabite mojo kodo AGZW10 pa jo boste dobili še 10% ceneje. Kodo uporabite ob zaključku nakupa. 


Če povzamem...nad šablono sem naravnost navdušena. Velik plus je vsekakor neskončna možnost ustvarjanja z njo. Če rade svoje nohte okrašujete s stamping tehniko nohtne poslikave, vam jo vsekakor priporočam!
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Prekrasna manikira. Vzorčki iz te šablone so se res lepo natisnili. Jaz tudi pripravljam oceno ene njihove palete, ampak so vzorčki različni, eni se lepo odtisnejo, eni ne, kar me je presenetilo, ker z njihovimi paletami do sedaj še nisem imela težav.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tatjana :) Joj zares škoda če se ti ne dajo lepo odtisniti. :/ Jaz še nikoli nisem imela problema z njihovimi šablonami.

   Izbriši
 2. Antique manicure :-) Very, very beautiful, Katja ♥

  OdgovoriIzbriši