Ocena: Born pretty store Double Sided Stamper & Scraper

maj 07, 2015

Živijo lakoholičarke!
Nadaljujem z ocenami izdelkov, ki sem jih pred kratkim prejela iz trgovinice Born Pretty Store. Že zelo dolgo sem si želela, da bi preizkusila še kakšno večjo štampiljko kot je Konad-ova, ki jo zmeraj uporabljam, zato sem si tokrat za testiranje izbrala njihovo Double Sided (obojestransko) štampiljko.


DOUBLE SIDED STAMPER & SCRAPER:
V kompletu, ki ga najdeš tukaj, sem dobila obojestransko štampiljko in dve strgali (veliko in malo). Set stane $4.46. Na prvi pogled so me vse tri stvari fascinirale in komaj sem čakala, da jih stestiram. 


STAMPER-BIG SIDE:
Kot sem že omenila je štampiljka obojestranska. Večja stran je bele barve. Ko sem štampiljko prejela, je bila ta bela stran precej svetleča in gladka. Poskusila sem z njo odtisniti, a je bil odtis čista katastrofa. Nad tem vsekakor nisem bila presenečena, saj vem, da se vzorčki ne primejo na gladke površine. To stran sem zato malo popilila s polirnim blokom, da sem odstranila sijaj. Nato sem poskusila odtisniti še enkrat, tokrat uspešno. Odtisi s to stranjo so lepi, čisti in predvsem zelo veliki. Premer te strani je kar 30 mm. Štampiljka je izredno mehka in prožna. Opazila sem tudi, da je občutek ko odtisnem nekoliko lepljiv. Prvič sem imela opravka s tako vrsto materiala in moram priznati, da sem navdušena. 

STAMPER-SMALL SIDE:
Druga stran štampiljke je rdeče barve in je manjša. Njen premer je 15 mm. Opazila sem, da je ta stran veliko trša in ne preveč prožna. Tudi nima tistega lepljivega odtisa in je brez sijaja. Primerna je za manjše vzorčke. Ampak moram priznati, da me ta stran ni preveč navdušila, saj se vzorček nekoliko razlije po površini štampiljke, ker je tako trda. To lahko vidite tudi na spodnji sliki, kjer so swatch-i. 

SWATCH:
small side (left), big side (right)


BIG SCRAPER:
Veliko strgalo meri 60 mm in je v celoti plastično. Na prvi pogled je izgledalo zelo obetavno in resnično sem si želela, da bi delovalo tako kot mora. Ampak...na mojo veliko žalost strgalo v enem potegu ne postrga dovolj laka okrog vzorčka na šabloni. Tudi v drugi potezi je stanje enako. To je vidno tudi na spodnji sliki. Ko večkrat s strgalom postrgaš pa se zna zgoditi, da se lak že posuši in je odtis nemogoč. Vsekakor žal ni strgalo, ki bi se ga posluževala vsakodnevno. 

SMALL SCRAPER:
Majhno strgalo pa je v obliki zvonca. Dolžina strani s katero postrgamo odvečni lak je 34 mm. Zaradi svoje oblike je enostaven za uporabo. Vendar pa na žalost tudi to strgalo ne deluje kot bi moralo. Je ravno nasprotje večjemu strgalu, saj iz šablone postrga preveč laka, kot lahko vidite na sliki. Po mojem mnenju je težava v pretankem in posledično ostrejšem spodnjem delu. Tudi tega strgala sama ne bom uporabljala. Če povzamem...nad štampiljko sem navdušena, saj so odtisi zares lepi, veliki in z njo je delo enostavno. Žal pa sem razočarana tako nad velikim kot nad malim strgalom, saj nobeno ne deluje kot bi moralo. 

Če želite naročiti katero koli stvar iz strani Born Pretty Store imam za vas posebno kodo, ki vam na celoten nakup prinaša 10% popust. 
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. This stamper in on the way to me. I hardly can wait to try it too!

  OdgovoriIzbriši
 2. Jaz sem pri njih naročila eno štampiljko par tedno nazaj, upam, da bo v redu. Strgal pa sploh več ne uporabljam, ker sem tako navajena na kartice. Drugače pa odlična ocena. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tatjana :) Ja tudi jaz uporabljam stare kartice :)

   Izbriši