Manicure inspired by Maraaya

maj 19, 2015

Živijo lakoholičarke!
Navdih za tokratno manikiro sem dobila pri duetu, ki nas bo letos zastopal na Eurovision Song Contest, Maraaya! :) Želim jima vso srečo...
Ker so njun prepoznavni znak slušalke, sem najprej začela z mezincem. Najprej sem nalakirala Misslyn perlasto bel lak z zrnatim finišem, nato pa sem čez odtisnila vzorček iz ploščice Bundle Monster BM-423 s črnim Konad lakom za štempljanje. Nadaljevala sem na prstanec, ki sem ga najprej nalakirala s srebrnim Star Gazer lakom, čez sem nanesla Essence nad lak, ki v prozorni bazi vsebuje drobne holografske bleščice nato pa naštempljala še vzorček iz šablone Konad m73 s črnim Konad lakom. Palec sem nalakirala z bleščičastim srebrnim Claire's lakom z zrnatim finišem. Kazalec sem odela v črno z Essence lakom nato pa čez naštempljala vzorček iz šablone Qgirl-010, ki sem jo prejela iz trgovinice Born Pretty Store s Star Gazer lakom. Da bi diamant izgledal še bolj bleščeče, sem v praznine nanesla še Essence nad lak I <3 Magic. Za konec sem na belo sivo podlago (OPI) naštempljala še črke M a r a a y a, ki sem jih dobila na šabloni Bundle Monster BM-425 s črnim Konad lakom. Čez kazalec, sredinec in prstanec sem nanesla še hitro sušeči nad lak.

 thumb: Claire's-Silver: 2 coats 
index finger: Essence-Black Is Back: 2 coats + Qgirl-010 with Star Gazer-232 + Essence-I <3 Magic
middle finger: O.P.I.-My Boyfriend Scales Walls: 2 coats + letters from Bundle Monster BM-425 with Konad-Black
ring finger: Star Gazer-232: 1 coat + Essence-I <3 Magic: 1 coat + Konad m73 with Konad-Black
pinky finger: Misslyn-Rock Candy: 2 coats + Bundle Monster BM-423 with Konad-Black

+ top coat on index, middle, ring finger
I hope that you like it.
* Good luck Maraaya! We are "Here For You". *
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. Super všečna manikura, ena izmed najboljših do sedaj! Resnično obvladaš ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hudo! Ko bi sama imela kaj več žilice za ustvarjanje na nohtih...pa žal tudi ne smem zaradi službe. Mi je pa všeč pofirbcati te umetnine! ;)

    OdgovoriIzbriši