Primerjava: Essence Icy Fairy & The Glass Slippers

maj 03, 2015

Živijo Essence navdušenke.
Ponovno imam za vas primerjavo dveh Essence lakov, natančneje nad lakov. Gre za nad laka imenovana Icy Fairy (Effect nail polish) in The Glass Slippers (Cinderella trend edition). Moram priznati, da nisem imela namena kupiti nad laka iz Cinderella kolekcije, ampak so me ostale blogerke s svojimi manikurami s tem nad lakom enostavno prepričale in takoj ko sem ga kupila, sem vedela, da ga moram primerjati z Icy Fairy.


Nad laka se po stekleničkah zelo razlikujeta. Kot sem že omenila je levo Icy Fairy iz redne linije Effect nail polish in ima jajčasto obliko stekleničke, desno pa je The Glass Slippers iz omejene trend kolekcije Cinderella in ima bolj valjasto obliko stekleničke. Količina tekočine je v obeh enaka in sicer 10 mL. Tekočina je na prvi pogled mogoče zares podobna, saj oba laka vsebujeta šimer in srebrne bleščice različnih oblik in velikosti, pa vendar se, če ju podrobneje pogledamo, razlikujeta ravno v tem. Nad laka imata tudi različna čopiča. Icy Fairy ima kratek, ploščat čopič, ki je spodaj rezan ravno. The Glass Slippers pa ima daljši, malenkost ožji čopič, ki je spodaj prav tako rezan ravno.

Essence-Icy Fairy (Effect nail polish):
Gre za nad lak, ki ima modro vijolično šimrasto osnovo in vsebuje holografske šestkotne bleščice, večje mat srebrne šestkotne in čisto drobne okrogle mat srebrne bleščice. Čeprav je v nad laku kar nekaj bleščic različnih oblik in velikosti, se jih na čopič zajame ravno prav za lep nanos čez noht v enem sloju. 

Essence-Icy Fairy (Effect nail polish): Bottle close up
Kako izgleda nad lak v steklenički si lahko ogledate na spodnji fotografiji. 

Essence-The Glass Slippers (Cinderella TE):
Ta nad lak pa vsebuje vijolično roza šimer ter je nabit s srebrnimi večjimi in manjšimi šestkotnimi mat bleščicami. Tako bleščic kot tudi šimra je veliko več v tem nad laku kot pri Icy Fairy. Zraven tega pa ta nad lak belo bazo obarva rahlo rumenkasto, kot lahko vidite na swatch-ih spodaj. 

Essence-The Glass Slippers (Cinderella TE): Bottle close up
Na tej fotografiji si lahko ogledate kako nad lak izgleda v steklenički od blizu. 

Swatch over white and black base:
Essence-Icy Fairy (Effect nail polish): 1 coat on index, ring finger
Essence-The Glass Slippers (Cinderella TE): 1 coat on middle, pinky fingerNad laka sta mi oba simpatična. Vendar pa, če bi se morala odločiti za enega, bi vsekakor izbrala Icy Fairy, ki me ni v nobeni lastnosti razočaral. Za moj okus vsebuje The Glass Slippers malenkost preveč bleščic, ki se ujamejo na čopič in že en sloj izgleda preveč bleščičast. Moram pa priznati, da sta mi oba nad laka veliko lepša, če sta slojena čez črn lak, ker je tako šimer izredno lepo viden.

Upam, da vam je bila objava všeč. :)
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji