Ocena: Born Pretty Store stamping plate BP-24 + Manicure

april 28, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Ponovno sem prejela paketek iz trgovinice Born Pretty Store. Zato imam danes za vas oceno nove šablone z vzorčki imenovane BP-24.


BP-24:
Gre za kovinsko šablono osnovne okrogle oblike. Na njej je 7 manjših vzorčkov in en večji, neskončni vzorček rožic. Šablona je zelo primerna za spomladanske manikire. Vzorčki na tej šabloni so precej skupaj in pri odtisih le enega lahko nastane težava, saj se na štampiljko ujame tudi del vzorčka, ki se nahaja zraven. 

swatch:
Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Prav vsi so lepo in dovolj globoko vgravirani. Odtisnejo se lepo in v celoti. Prav vsi vzorčki so mi všeč, najbolj pa me je navdušil ravno neskončni vzorec z rožicami, ki sem ga vključila tudi v spodaj omenjeni manikiri. 

Manicure with BP-24:
Manikiro sem začela z dvema slojema pastelno zelenega odtenka z modrim odsevom znamke Catrice, ki ima satin mat finiš. Je del redne kolekcije Luxury Vintage. Odtenek mi je noro lep, žal pa me ta lak ni tako navdušil kot bel odtenek (oglej si manikiro tukaj), saj sem imela težave z nanosom. Enostavno se prehitro suši, da bi lahko nohte nalakirala lepo in enakomerno. Nato sem manikiro nadaljevala z vzorčkom iz šablone BP-24 z modrim Essence lakom iz kolekcije Magnetics. Zaradi finiša Catrice laka tokratne manikire nisem zaključila s hitro sušečim nadlakom. 


Catrice-Minty Memories (Luxury Vintage): 2 coats 
+ BP-24 with Essence-Speil Bound (Magnetics) 
without top coatČe povzamem, me tudi ta šablona (tako kot vse, ki jih že imam) ni razočarala. Vsekakor je najbolj pomembno, da so vzorčki kvalitetno vgravirani in, da je odtis lep. Priporočam jo, sploh v tem času, ko so naši nohti pomladno obarvani. Šablono BP-24 lahko najdete tukaj. Zanjo boste odštele le $2.99. Lahko pa uporabite mojo kodo za 10% popust na celoten nakup in jo tako kupite še ceneje. 


Posebna koda AGZW10 prinaša 10% popust na celoten nakup v spletni trgovinici Born Pretty Store. Izkoristite jo za kakšen nov lak za nohte ali pripomoček za nohtno poslikavo. Verjamem, da se bo našlo kaj zanimivega za vsako od nas, saj imajo zares veliko, dobro, poceni in kvalitetno izbiro. 
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Nisem vedela da je Minty Memories tako lep, zdaj mi je pa malo žal da ga nisem vzela takrat :) Super kombinacija s Speil Bound, zelo pomladno <3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala lepa Ina :) V bistvu je odtenek zares čudovit ampak je žal nanos PITA :/

   Izbriši
 2. Oboje je prekrasno, ploščica in manikira. <3

  OdgovoriIzbriši
 3. so beautiful flower stamping

  OdgovoriIzbriši