Pastel green with gold skittlette manicure

april 16, 2015

Živijo lakoholičarke!
Današnjo manikuro sem skombinirala v pastelno zeleno in zlato kombinacijo. Začela sem z nanosom pastelnega zelenega odtenka znamke Essence na palec, kazalec, sredinec in prstanec. Lak je del nove Essence kolekcije v redni prodaji imenovane The Pastels. Trenutno je ta odtenek moj prvi iz te kolekcije in sigurno ne zadnji, saj me je popolnoma navdušil.
Kot prvo...odtenek je prekrasen pastelno zelen, primeren za pomlad in vsebuje srebrn shimmer. Formula je odlična. Nanaša se zelo lepo. Prekriven je v dveh slojih. Posuši se v satenast finiš. Čas sušenja je izredno hiter, kar me je še posebej navdušilo. Čopič je dolg, ozek in na koncu rezan ravno. Skratka same pohvale!
Manikuro sem nadaljevala z enim slojem zlatega Essence laka iz omejene trend kolekcije Breaking Down na mezincu, čez pa sem nanesla še en sloj bleščičastega nadlaka iz kolekcije Cinfetti znamke Gabrini. Na palec in kazalec sem s pomočjo dotting tools pripomočka nanesla ob obnohtni kožici še dve zlati bleščici iz Gabrini nadlaka. Na sredinec in prstanec pa sem naštempljala vzorček iz šablone BP-L005 (oceno si preberi tukaj) s prej omenjenim Essence zlatim lakom. Na koncu sem celotno manikuro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 Essence-So Lucky (The Pastels): 2 coats + gold glitter from Gabrini-106 (Confetti) on thumb, index finger
 Essence-So Lucky (The Pastels): 2 coats + Born pretty store image plate BP-L005 with Essence-A Piece Of Forever (Breaking Down TE) on middle, ring finger
Essence-A Piece Of forever (Breaking Down TE): 1 coat + Gabrini-106 (Confetti): 1 coat on pinky finger

+ top coat
I hope that you like it!
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji