French manicure & cuticle tattoo

april 09, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas klasično francosko manikuro. Začela sem jo z nanosom podlaka, ki ga uporabljam pri vsaki manikuri. S pomočjo vzorčkov iz šablone Konad m19 in belim Konad lakom za štempljanje ustvarila bele konice. Nato sem čez prelakirala bledo rumenkast prosojen lak znamke Essence iz kolekcije Nail Candies, ki ima povrhu vsega še lep sadni vonj. Na koncu pa sem kot zmeraj celotno manikuro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.
Ker je francoska manikura izredno preprosta, sem se odločila, da svoje roke popestrim z ljubkimi tattoo-ji, ki so ustvarjeni za obnohtno kožico znamke Catrice. Ljubki tattoo-ji v obliki pentljice so izšli v omejeni trend kolekciji imenovani Doll's Collection. V paketku sta dva lističa in na vsakem je osemnajst pentljic v različnih velikostih. Nanos je izredno enostaven. Izberemo ustrezno velikost, jo izrežemo, odstranimo folijo, pritisnemo na kožo in odstranimo papirček. Končni izgled se mi zdi zares prisrčen in ljubek. Tattoo-ji mi na koži niso zdržali niti 2 dni. Ampak nisem razočarana, saj gre konec koncev za nalepko in niti nisem pričakovala bajne obstojnosti. Kako se cuticle tattoo-ji zdijo vam? Ste že poskusile kakšnega?

 Base coat
+ Konad m19 with Konad-White 
+ Essence-Marshfellows (nail Candies): 1 coat
+ top coat

+ Catrice cuticle tattoo from Doll's Collection LE on ring finger
I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

  1. oh že ful časa nisem nosila klasične francoske pa imam doma kompletek od Alesandro za francosko, pa sem zj bolj na živih barvah:) Essence gel lakci so mi super..ampak francoska pride, absolutno, ko bo mirna roka:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Absolutno je fajn včasih malo preklopit na klasične enostavne manikure. :) Drugače pa tudi jaz obožujem divje, barvne, pisane, odštekane manikure :)

      Izbriši