Ocena: Essence-I Feel Gritty (Sparkle Sand top coat)

marec 14, 2015

Pozdravljene Essence lepotičke...
danes imam za vas oceno Essence nadlaka z zrnatim finišem imenovanim I Feel Gritty.Essence ekipa je o nadlaku zapisala takole: "Super peskast stil! Nadlak z inovativnim peskastim efektom je must-have. Nalakiraj priljubljen lak za nohte, počakaj da se posuši, nato pa nanesi sand effect nadlak, da barva dobi fantastično, rahlo mat 3D strukturo s prefinjenimi svetlečimi delci." 

Sama bi se z opisom strinjala. Nadlak ustvari rahel mat, peskast finiš. Na otip so nohti zares hrapavi, vendar pa so za moj okus na videz premalo "zrnati". Prav tako je nanos zrnatih delcev neenakomeren. Hitro se lahko zgodi, da ostane kak majhen delček nohta nehrapav in ne izgleda lepo. Zaradi svetlikajočega šimra, ki ga nadlak vsebuje, mi nanos nadlaka ni všeč čez temne, krem osnove. Sama bi si želela, da nadlak ne bi vseboval nobenega šimra.
Ni me navdušil niti čas sušenja, saj je zame čas sušenja nadlaka predolg. Najraje imam nadlake, ki predhodne sloje posušijo kar se da hitro in ravno iz tega razloga se tega nadlaka ne poslužujem pogosto. Nadlak sem testirala čez neon, shimmer, krem in kovinski finiš. Spodaj si lahko ogledate kakšen videz je nadlak ustvaril čez omenjene finiše. 

China Glaze-Neon & On & On (Sunsational LE): 3 coats + Essence-I Feel Gritty: 1 coat

China Glaze-Ahoy!: 2 coats + Essence-I Feel Gritty: 1 coat

Essie-Mint Candy Apple: 2 coats + Essence-I Feel Gritty: 1 coat

Manhattan-101S: 2 coats + Essence-I Feel Gritty: 1 coat

Če povzamem...nisem ravno preveč zadovoljna z nadlakom. Ostajam pri kupovanju lakov z različnimi finiši in si tako tu in tam privoščim kakšnega z zrnatim finišem, raje kot da uporabljam ta nadlak. Če pa želite same poizkusiti nadlak pa ga lahko kupite v prodajalnah Müller za okrog 2€.
post signature

Podobne vsebine

0 komentarji