Ocena: Alessandro-Baby Pink in Sinful laka za nohte

marec 21, 2015

Pozdravljene Alessandro navdušenke...
pred nekaj časa sem prejela v test Alessandro paketek. V krasni črni škatlici, ki ste jo lahko videle na mojem Instagram in Facebook profilu, sem dobila tri pilice za nohte, gel look nadlak in dva barvna laka za nohte, ki ju bom ocenila v današnji objavi.Oba barvna laka sta v mini steklenički (5mL). Imata dolg, ploščat, gost čopič, ki je spodaj prirezan ravno. Čopič laka Baby Pink je nekoliko zasukan na stran in to mi je oteževalo sam nanos, saj pokrovčka nisem mogla držati tako kot bi si želela. Predvidevam, da je pri mojem laku šlo za neljubo industrijsko napako. 
Kar se tiče odtenka sta mi oba zelo všeč. Sta sveža spomladanska odtenka in takšne sama ponavadi nanašam na nohte kadar so v izredno kratkem stanju. In ker so moji nohti trenutno kratki, sem se ju zares razveselila in ju z veseljem nosila ter testirala. Moji nohti nekako ne "odobravajo" Alessandro lakov, saj se mi precej hitro začnejo krušiti. Oba laka sem brez krušenja uspela nositi največ tri dni. 


Alessandro-Baby Pink (swatch-2 coats):
Gre za duochrome lak, ki včasih odseva nežno, svetlo roza in drugič modro-vijoličen odtenek. Je zelo prosojen. Na nohte sem nanesla dva sloja in še zmeraj so bili spodaj vidni moji nohti. Formula je zadovoljiva in posledično je nanos dokaj enostaven. Vsekakor bi lak priporočila vsem, ki imate rade nežno nalakirane nohte. Odtenek je po mojem mnenju odličen za letošnjo pomlad. 

Alessandro-Sinful (swatch-2 coats):
Lak spada med temnejše, bež, kožne odtenke in vsebuje večbarven šimer, ki je viden tudi na nohtih. Tudi ta lak je precej prosojen. Na nohte sem nanesla dva sloja in tudi tukaj so bili spodaj vidni moji nohti. Formula tega laka je dobra in nanos je enostaven. Odtenek laka se zlije s poltjo in iz tega razloga je primeren za vse, ki imate rade nevpadljive nohte. 
Z obema lakoma, ki sem ju prejela, sem na splošno zadovoljna. Če bi mogla izbirati med ljubšim pa bi se definitivno odločila za odtenek Baby Pink.
Če si želite privoščiti kakšen Alessandro izdelke ga lahko poiščete tukaj.
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji