Spring butterfly manicure with BP-07

marec 23, 2015

Pozdravljene lakoholičarke!
Kot že verjetno veste, sem pred nekaj časa prejela paketek treh Jessica lakov za nohte od revije L&Z Slovenija, saj sem bila izžrebana v njihovi nagradni igri. Ker v svoji kar številčni zbirki lakov za nohte še nimam nobenega znamke Jessica, sem bila nagrade zeeelo vesela. :)
Set, ki sem ga prejela, se imenuje Pink Speaks in je izšel v "roza" oktobru. Sestavljata ga dva prosojna roza odtenka in en bleščičast lak. Vsi trije laki so full size kar pomeni, da stekleničke držijo 14,8 mL tekočine. Roza laka imata čudovito, če ne že skoraj popolno formulo. Nanos je bil izredno enostaven. Temnejši roza odtenek je polno prekriven v dveh slojih. Formula bleščičastega laka je nekoliko gostejša, ampak se prav tako nanaša zelo lepo in enostavno. Tudi čopič, ki je dolg in ozek ter spodaj prirezan ravno, mi odgovarja. Skratka v bodoče si bom sigurno privoščila kak Jessica lak in tudi vam nakup priporočam, saj gre za resnično kvalitetne lake.
V tokratni manikuri sem torej skombinirala dva Jessica laka in vzorček iz šablone Born Pretty Store. Začela sem z dvema slojema prosojnega temno roza odtenka imenovanega Inspire. Čez sem slojila bleščičast lak z imenom Believe. Nato sem naštempljala vzorček iz šablone BP-07 (oceno si lahko preberete tukaj) s Konad belim lakom za štempljanje. Celotno manikuro pa sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 Jessica-Inspire (Pink Speaks LE) : 2 coats
+ Jessica-Believe (Pink Speaks LE) : 1 coat
+ Born Pretty Store image plate BP-07 with Konad-White

+ top coatI hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji