Ocena: Essence-Pastel Ombre top coat

marec 25, 2015

Živijo Essence navdušenke!
V tokratni objavi imam za vas oceno novega nadlaka znamke Essence. Kot verjetno že veste, je znamka Catrice že pred nekaj časa poslala na svoje poličke Ombre nadlak, ki je predhodni lak potemnil. Oceno Catrice ombre nadlaka si lahko preberete tukaj. To pomlad pa nas znamka Essence razvaja s svojim Ombre nadlakom, ki predhodni lak posvetli. Če vas zanima kakšno je moje mnenje o Essence Pastel Ombre nadlaku, berite dalje.


Kot sem že omenila, gre za mlečno belo tekočino, ki predhodno barvo laka posvetli. Kar pomeni, več slojev naneseš, svetlejši odtenek dobiš. Formula nadlaka je gostejša, kar mi je veliko bolj všeč kot pri Catrice ombre nadlaku, ki ima precej vodeno formulo. Pri nanosu je potrebno biti malce pazljiv, saj so za lep nanos potrebni tanki in enakomerni sloji.  Pomembno je, da je lak popolnoma suh, predenj nanesemo svež sloj nadlaka. Po mojem mnenju je nadlak najbolj primeren za krem finiše in pastelne odtenke. Vsekakor nadlak ne paše na vse odtenke, zato je prav, da se s svojo kolekcijo poigrate in preizkusite kateri lak se najlepše prelije v svetlejše tone. Ombre prehod iz sloja v sloj je lep in dokaj izrazit (bolj kot pri Catrice ombre nadlaku). 
Nadlak se posuši kar hitro, vendar počasneje kot Catrice ombre nadlak. Steklenička vsebuje 8 mL nadlaka. Čopič je dolg in ne preveč košat, spodaj je rezan ravno. Menim, da je Essence Pastel Ombre nadlak primeren za pomlad, saj bomo z njim popestrile naše pomladne, pastelne odtenke in tako ustvarile čisto svojo, posebno manikuro. 


Essence-Pastel Ombre top coat swatch:

 Manhattan- 67S: 2 coats on thumb
+ Essence-Blurry Up (Pastel Ombre top coat):1 coat on index finger
+ Essence-Blurry Up (Pastel Ombre top coat): 2 coats middle finger
+ Essence-Blurry Up (Pastel Ombre top coat): 3 coats ring finger
+ Essence-Blurry Up (Pastel Ombre top coat): 4 coats pinky finger 

without top coatNasplošno sem z Essence Pastel Ombre nadlakom zadovoljna. Zelo mi je všeč lep ombre prehod, ki je viden tudi na daleč. Nadlak je na voljo v redni liniji. Lahko ga kupite v drogerijah Müller, za nekje približno 2€.
Ste Essence Pastel Ombre nadlak preizkusile tudi ve? Kako ste kaj zadovoljne?
post signature

Podobne vsebine

14 komentarji

 1. krasno izgleda, moje iskustvo s njim nije bilo baš ovako dobro :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Ja mislim da je potrebno da odabereš pravu boju koja ide uz taj nadlak. :)

   Izbriši
 2. O, ful dobro.Sem ga imelaže v rokah v trgovini, pa sem rekla, da bom doma pogledala mnenja na internetu, pa sem pozabila do danes. Tako da hvala ti za tole,vidim,da je vreden,da ga vzamem ;)
  xoxo, Nyx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ni problema :) Sem vesela, da ti je pomagalo pri odločitvi :)

   Izbriši
 3. Izgleda resnično super :) Bo treba poskusti!

  OdgovoriIzbriši
 4. Feomenalno izgleda! Bas mi se svidja. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. He, he. It works! The ombre effect is quite visible. Well, this is a product that I may add it to my collection!

  OdgovoriIzbriši
 6. Kako lepi nohtki! Izgleda res prelepo =)
  http://cherryfashion-k.blogspot.com/
  xo
  K.

  OdgovoriIzbriši