Ocena: Born pretty store stamping plate BP-07 + manikira

marec 03, 2015

Živijo lakoholičarke...
Tokratna objava je namenjena še eni oceni šablone, ki sem jo prejela iz trgovinice Born Pretty Store.


BP-07:
Šablona BP-07 je osnovno zasnovane okrogle oblike. Na njej je pet vzorčkov. Spiralasta vzorčka spodaj nista tako velika kot ostali trije. Sredinski vzorček rožic je podolgovat in precej velik, tako da spada med tiste neskončne vzorčke pri katerih lahko izbiramo del, ki ga želimo na nohtih. Prav takšna pa sta tudi ostala dva vzorčka, ki ju prav tako lahko po svoje kombiniramo in štempljamo na nohte. 

swatch:
Z odtisi vzorčkov nisem imela težav. Prav vsi vzorčki so odlično vgravirani in se odtisnejo v celoti, razen spiralast vzorček spodaj je malenkost slabše vgraviran. Najbolj so mi všeč tavečji vzorčki, sploh podolgovat vzorec rožic. Šablona je vsekakor primerna za pomladne manikure, ki prihajajo na moj blog v naslednjih dneh. 

manicure with BP-07:
Kot sem že povedala, je moj najljubši vzorček rožic, ki sem ga vključila tudi v tole manikuro. Začela sem z enim slojem pudrastega kožnega odtenka z breskvastim podtonom znamke Essie. Nato sem čez slojila Maybelline lak, ki v prosojni svetli kožni osnovi vsebuje drobne srebrne bleščice. Čez pa sem naštempljala omenjen vzorček s črnim Konad lakom za štempljanje. Celotno manikuro pa sem utrdila še s hitro sušečim nadlakom. 

Essie-Spin The Bottle (Spring 2014 LE): 1 coat
+ Maybelline-89 (Colorama): 1 coat
+ BP-07 with Konad-Black

+ top coat
Šablono lahko najdete tukaj. Zanjo boste odštele malo manj kot $3, če pa pred zaključkom nakupa uporabite še mojo kodo AGZW10 pa lahko prihranite 10% na celoten nakup. 

Zares sem hvaležna, da lahko sodelujem z ekipo Born Pretty Store, saj me do sedaj še nobena njihova stvar ni razočarala. Za izredno nizke cene delajo odlične in kvalitetne produkte za nohte in nohtno poslikavo. Če še nimate nobene njihove stvari, vam sama nakup toplo priporočam. :)
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. oh, that butterflies ♥ ♥ ♥ And sure, beautiful mani :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. Fantastic manicure and a great review!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovita manikura <3 Spin the bottle je tako prekriven?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala lepa Ina. :) Ni ravno polno prekriven v enem sloju ampak je bil ravno dovolj prekriven skupaj z Maybelline lakom. Drugače samega nosim v dveh slojih. :)

   Izbriši