Preview: Catrice-Doll's Collection TE

marec 02, 2015

Živijo Catrice navdušenke...
Nova omejena kolekcija znamke Catrice, ki k nam prihaja marca, je navdihnjena z modo iz šestdesetih in se imenuje Doll's Collection.

Zraven izdelkov za nohte bodo v kolekciji na voljo tudi:
- enojna senčila za oči Satin Matt v bež, pastelno zelenem odtenku in odtenku sivke
- črn eyeliner Matt Dip
- črna maskara Glamour Doll
- umetne trepalnice Doll Lashes
- marelično, krem rdečilo za lica Ball

Kolekcijo sestavljajo štirje barvni laki za nohte o katerih je Catrice ekipa zapisala tako: "Swinging Sixties Nails. Sivka, marelična, pastelno zelena in bela z mareličnimi bleščicami – pomladni odtenki z retro pridihom. Najboljše barve, najboljše prekrivanje in najboljši sijaj spremenijo lake za nohte v resničen must-have. Absolutno značilno: embalaža z ekstravagantim dizajnom op umetnosti.

Droll like a Doll:

Playing in Lavender Heaven:

Hide & Green:

Be My Porcelain Doll!

Za piko na i pa se bomo v tej kolekciji razvajale s še kako modnimi in trendi tattoo-ji v obliki pentljic, ki jih namestimo tik ob nohtu na obnohtno kožico. Pri Catrice so o njih zapisali tole: "Statement Sign. Tattoo za obnohtno kožico – majhne in velike pentlje – se nanesejo direktno pod nohtno posteljico. Najprej odstranite ostanke ličil ali sebuma iz področja na koži kamor želite namestiti tattoo. Nato izberite pravilno velikost, izrežite in odstranite zaščitno folijo. Tattoo za 5 sekund z motivom obrnjenim navzdol pritisnite na suho kožo. Sedaj odstranite brezbarvno folijo in motiv je končan. Odstranite z otroškim oljem. Romantičen znak ljubezni za to čudovito obdobje."

Catch me if you’re Ken (Cuticle Tattoos):

Doll's Collection bo v trgovinah na voljo od sredine marca 2015.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Good to know about this collection. The pastel shades are very pretty!

    OdgovoriIzbriši