Peach & mint manicure

marec 19, 2015

Živijo lakoholičarke...
Na svojih nohtih sem tokrat skombinirala mint in breskvast odtenek. Ta kombinacija se mi zdi čisto pomladna in na mojem Facebook profilu je bila izražena želja za manikuro v teh odtenkih. Zmeraj poslušam vaše predloge in jih, če se le da, skušam tudi realizirati.
Začela sem z nanosom MUA mint pastelnim odtenkom na palcu in kazalcu. Sredinec in prstanec sem najprej nalakirala s krem snežno belim lakom znamke IBD nato pa sem čez naštempljala vzorček iz šablone Qgirl-004, ki sem jo prejela od trgovinice Born Pretty Store (oceno šablone najdeš tukaj), z mat zelenim-mint odtenkom znamke Deborah Milano. Mezinec pa sem nalakirala z breskvastim odtenkom, ki vsebuje mavrične bleščice in ima zrnat finiš znamke Misslyn, ki je izšel v omejeni kolekciji Sugar Baby. Na koncu sem celotno manikuro prelakirala s hitro sušečim nadlakom.


MUA-Pistachio Ice Cream: 2 coats on thumb, index finger
IBD-Carte Blanche: 2 coats + Born pretty store image plate Qgirl-004 with Deborah Milano-100% mat on middle, ring finger
Misslyn-Honey Sweet (Sugar Baby LE): 2 coats on pinky finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Love these green shades and again the stamping came out just perfect. This is a great mani for the beginning of spring!

  OdgovoriIzbriši
 2. soft and spring :-) Nice mani ♥

  OdgovoriIzbriši
 3. nice! I love mint :)

  Kisses from Poland :)
  www.nailsandmore2.bogspot.com

  OdgovoriIzbriši