Skittlette rose manicure with Catrice-Get Boho In Soho (Luxury Vintage)

februar 05, 2015

Živijo lakoholičarke.
Po dolgem času, sem si v Müller-ju privoščila nekaj novosti, ki ste jih že lahko videle tiste, ki me spremljate na profilih Instagram in Facebook. Ena izmed njih je nov Catrice lak iz nove kolekcije imenovane Luxury Vintage. Catrice ekipa je za omenjeno kolekcijo obljubljala (v predogledu novosti-tukaj) satin mat finiš, hitro sušečo formulo ter dobro prekrivnost. In zeeeelo sem vesela, da je obljubljeno tudi uresničeno.
Moj izbran, kremasto bel odtenek vsebuje droben srebrn šimer in se imenuje Get Boho In Soho. Posuši se zelo hitro v rahel mat finiš. Glede prekrivnosti sem bila na začetku skeptična ampak na moje presenečenje, je lak polno prekriven v dveh slojih. Nanos sicer ni bil med najenostavnejšimi, saj se suši zares (pre)hitro. Čopič, ki je dolg in ozek, mi ustreza. Obstojnost je tudi odlična. Spodnjo manikuro sem nosila 3 dni in ob odstranjevanju so bili moji nohti še v popolnem stanju. Nad izbranim lakom sem navdušena in (priznam) pozitivno presenečena. Vsekakor ga priporočam in ob naslednjem obisku Müller-ja si bom zagotovo privoščila še kak odtenek iz kolekcije Luxury Vintage.

Z omenjenim lakom pa sem seveda ustvarila tudi manikuro. Z Get Boho In Soho sem nalakirala vse nohte v dveh slojih. Čez kazalec in sredinec sem s črnim Konad lakom za štempljanje odtisnila vzorček vrtnic iz ploščice Konad Square image plate 01 (oceno najdeš tukaj). Na prstanec in mezinec pa sem slojila Essence nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje večje kvadratne in drobne holografske bleščice. Celotno manikuro sem prelakirala še s hitro sušečim nadlakom. S tem sem finiš samega Catrice laka "uničila" ampak z manikuro sem kljub temu zadovoljna.

 Catrice-Get Boho In Soho (Luxury Vintage): 2 coats on thumb
+ Konad Square image plate 01 with Konad-Black on index, middle finger
+ Essence-Julia (twins): 1 coat on ring, pinky finger

+ top coatI hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

12 komentarji