Ocena: BP-L005 stamping plate (Born Pretty Store) + manikira

februar 20, 2015

Pozdravljena dekleta...
Zelo sem vesela, da lahko ponovno z vami delim mnenje in oceno še ene šablone z vzorčki iz trgovinice Born Pretty Store. Kot verjetno že veste sem nad novo serijo šablon v pravokotni obliki z roza podlago zelo zadovoljna. Oceno šablon BP-L003 in BP-L004 si oglej tukaj in tukaj. Danes pa imam za vas oceno šablone BP-L005.


Že takoj ko sem paket odprla, sem bila navdušena nad pakiranjem. Novo šablono sem namreč prejela v papirnatem ovitku na katerem so vsi podatki šablone. Všeč mi je ideja glede ovitka, saj lahko tako svojo šablono, ko je ne potrebujemo, zavarujemo pred morebitnimi neželenimi praskami. 


Šablona z vzorčki BP-L005 je prilepljena na plastično roza podlago, ki nas varuje pred ostrimi kovinskimi robovi in se enostavno očisti, saj lak, ko ga postrgamo, ne zaide pod kovinski del. Na njej najdemo 21 vzorčkov za čez cel noht. Primerni so za netematske manikure. V dolžino merijo 17 mm, v širino pa 15 mm. Spadajo med večje vzorčke, ki so dovolj veliki tudi za širše nohte (palec na primer). 


swatch BP-L005:
Tako kot pri ostalih dveh, ki jih že imam v svoji zbirki, tudi pri tej šabloni nisem imela nobenih težav z odtisi vzorčkov. Prav vsi vzorčki so dovolj globoko vgravirani in se v celoti odtisnejo lepo (prosim prezrite mojo površnost pri nekaterih odtisih). 


Manicure with stamping plate BP-L005:
Kot zmeraj, sem tudi tokrat pripravila manikuro z vzorčkom iz šablone BP-L005. Začela sem z dvema slojema belega laka Catrice, ki je odlična baza za neon lake. Nato sem naštempljala vzorček z Ruby Kisses lakoma v neon roza in oranžnem odtenku. V sredino največjih rožic sem dodala roza in oranžne neon prosojne kristalčke, ki sem jih prav tako prejela iz trgovinice Born Pretty Store pred nekaj časa. Oceno le teh najdeš tukaj. Na koncu sem celotno manikuro utrdila s hitro sušečim nadlakom. 


Catrice-On Top Of The Alps (Brightening base coat): 2 coats
+ Born Pretty store stamping plate BP-L005 with Ruby Kisses-Peach On Fire & Hot Pink Obsession
+ neon rhinestones from Born Pretty store

+ top coat

Šablono lahko najdete tukaj. Kupite jo lahko za približno $5. Z mojo kodo AGZW10 pa lahko v trgovinici Born Pretty Store prihranite 10% na celoten nakup. 

V komentarje mi sporočite še kaj vas prepriča v nakup šablon z vzorčki, kaj vam je pri njih pomembno in kaj vas zanima ko prebirate ocene in mnenja o njih na različnih blogih?

Have a nice day! *
post signature

Podobne vsebine

5 komentarji

 1. I love flower designs, this is so spring, so beutiful... I like flower design next to this used

  OdgovoriIzbriši
 2. That's so pretty Katja! I love the fruity colours :P
  Is that Catrice base worth buying?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you so much Simona. :)
   In my opinion this one is not great because of application. I like the Essence one more. :)

   Izbriši