Ocena: Born Pretty Store-Gold stamping nail polish + manikira

februar 26, 2015

Živijo lakoholičarke!
Zraven nove šablone z vzorčki BP-L005 (oceno najdeš tukaj), sem v paketu iz trgovinice Born Pretty Store prejela tudi zlat lak za štempljanje, o katerem lahko berete v današnji objavi.


Gre za rumenkasto zlatkast, šimrast odtenek. Formula ni gosta, kot sem pričakovala, glede na to, da je lak za štempljanje, ampak je ravno prav "mazljiva". Steklenička s črnim mat pokrovčkom vsebuje 6 mL laka. Cena tega laka za štempljanje je pribljižno $4. Najdete ga tukaj.

swatches:
Lak sem stestirala čez devet barvnih baz. Naj povem, da me je prijazna Cynthia, ki mi je izdelke tudi poslala, že takoj na začetku opozorila, da je lak primeren predvsem za čez temne baze. In kot lahko tudi same vidite na swatch-ih, je res tako. Sicer je odtis res slabše viden na svetlih bazah (predvsem živih, neon) ampak je kljub temu viden in se vsekakor lahko štemplja tudi čez svetlejše odtenke. Ker je lak izredno šimrast/bleščičast je po mojem mnenju najlepši odtis čez temne, globoke, krem odtenke, kot lahko na sliki vidite sta to črn in temno vijoličast odtenek s krem finišem. 
Z odtisi nisem imela nobenih problemov. Lak se lepo oprime vgraviranega vzorčka, lepo odtisne na štampiljko in potem na nohte. Mogoče me je zmotilo edino čiščenje po nekaj ponovljenih postopkih štempljanja na nohte, saj je zaradi bleščic čiščenje same šablone, štampiljke in strgala trajalo dlje kot po navadi. 
Z lakom sem zelo zadovoljna prav zaradi posebnega odtenka, ki ga še v svoji zbirki lakov za štempljanje nimam in ker me so odtisi z njim lepo vidni. 


Skittlette manicure:
Ker me je lak navdušil, sem seveda z njim ustvarila tudi skittlette manikuro. Kazalec in prstanec sem najprej nalakirala s črnim Essence lakom, nato pa odtisnila vzorček iz šablone Bundle Monster BM-618 z Born Pretty-Gold lakom za štempljanje. Sredinec sem nalakirala z Essence lakom, ki v prosojni črni bazi vsebuje drobne zlate bleščice in je izšel v omejeni trend kolekciji Vampire's Love. Mezinec pa sem najprej nalakirala s črnim Essence lakom nato pa čez slojila Essence nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje zlate koščke in se čudovito ujema z odtenkom omenjenega laka za štempljanje. Celotno manikuro sem prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Essence-Black Is Back: 1 coat + Bundle Monster BM-618 with Born Pretty-Gold stamping nail polish on index, ring finger
Essence-Gold Old Buffy (Vampire's Love TE): 2 coats on middle finger
Essence-Black Is Back: 1 coat + Essence-Steel-ing The Scene (Metal Glam TE): 1 coat on pinky finger

+ top coat

Da vas spomnim, če se slučajno odločate za nakup katerega od izdelkov iz trgovinice Born Pretty Store, imam za vas mojo kodo AGZW10, s katero lahko prihranite 10% na celoten nakup. 

post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. I have this gold stamping polish and I love it. Fantastic looking mani dear!

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo zgleda :) Imam eno vprašanje... Kako skrbiš za svoje nohte?
  Meni se vedno cepijo :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) Piljenje v eno smer in kasneje zapiranje popiljene površine zmeraj pomagata proti cepljenju in cefranju nohta. Uporabljam pa tudi Essence-ultra strong nail hardener, ki mi je na začetku zelo pomagal pri rasti in lepo negovanih nohtih. Zdaj pa trenutno iščem še kak boljši podlak. :)

   Izbriši