Nail polish addict manicure

februar 28, 2015

Živijo moje lakoholičarke...
tokratna manikura predstavlja nas, ki smo zaljubljene v lake in naše nohte! :) Ustvarila sem namreč manikuro s katero bomo "celemu" svetu to tudi priznale. ;) Manikuro sem začela s kombinacijo bele in vijolične. Palec in sredinec sem nalakirala s temno vijoličnim krem lakom Essence, ki je izšel v setu Naughty Or Nice skupaj s še dvema lakoma, v omejeni trend kolekciji Come To Town. Kazalec, prstanec in mezinec pa sem nalakirala z belim Essence lakom z roza šimrom. Nato sem na prstanec in mezinec slojila Essence lak, ki v prosojni vijolični bazi vsebuje drobne in večje šestkotne vijolične ter roza bleščice. Na palec in sredinec sem z belim Konad lakom za štempljanje naštempljala vzorček stekleničk lakov iz ploščice Bundle Monster iz seta CYO 2014 (oceno najdeš tukaj). Čez bel kazalec pa sem naštempljala dvobarvni vzorček (kako se tako odtiskuje preberi tukaj) prav tako iz ploščice Bundle Monster vendar iz starejšega CYO seta, s črnim Konad lakom za štempljanje in temno vijoličnim BYS lakom. Celotno manikuro sem na koncu prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.


Essence-Naughty Or Nice set (Come To Town TE): 2 coats + Bundle Monster BM-619 with Konad-White on thumb, middle finger
Essence-Lily Bloom (Floral Grunge TE): 2 coats + Bundle Monster BM-401 with Konad-Black & BYS-Matte Black Cherry on index finger
Essence-Lily Bloom (Floral Grunge TE): 2 coats + Essence-Time For Romance: 1 coat on ring, pinky finger

+ top coat

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. awesome mani!!! I'll have to pull my BM set out!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zakon manikira. Jaz sem si prav naročila platko z Born Pretty Store, ki ima same vzorce za nas lakoholičarke, ker mi je bila tako lepa. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tatjana. :) Meni so ti vzorčki super simpatični. :D <3

   Izbriši