Christian Louboutin-Starlight manicure

februar 07, 2015

Živijo lakoholičarke!
Ker sem si pred nekaj časa naredila peel off podlak (če te zanima kako ga narediti klikni tukaj), sem se končno odločila, da naredim manikiro, ki me spominja na stekleničko famoznega laka Starlight, pod katerega je podpisan sam Christian Louboutin. Gre za lak, ki je absolutno predrag za moj budget, zato sem se odločila, da ustvarim njemu podobno manikiro. Če te zanima kako lak izgleda in kakšna je njegova cena klikni tukaj.
Začela sem z nanosom peel off podlaka po obnohtni kožici, saj bi bilo v nasprotnem primeru čiščenje črnega in rdečega laka okrog obnohtne kožice prava nočna mora. Najprej sem nohte nalakirala z enim slojem rdečega krem Essence laka. Nato sem na makeup gobico nanesla rdeč lak zraven črnega in z obarvano gobico potapkala po nohtih, da sem dobila (gradient) prelivajoči videz. Potem sem Essence nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje različno velike srebrne bleščice, nanesla na črni predel na nohtih. Lahko bi pustila tudi tako, saj je že izgledalo dovolj podobno. Ampak sama sem za še bolj pristni videz dodala še drobne srebrne perlice iz dekorativnega seta Essence, ki je izšel v omejeni trend kolekciji Dark Romance. Nato sem odstranila peel off podlak iz obnohtne  kožice in počistila odvečni lak s čopičem pomočenim v odstranjevalec laka za nohte. Na koncu sem celotno manikiro prelakirala še s hitro sušečim nadlakom.

 Essence-Juicy Love + Essence-Black Is Back: gradient with makeup sponge
+ Essence-College Hero (Class Of 2013 TE): 1 coat over black 
+ silver nail beads from Essence-What Gothic Girls Want (Dark Romance TE)

+ top coat 


I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

12 komentarji

 1. Damn <3 Ful je lep končni rezultat :) Gradiente najraje delam na dolgih dolgih nohtih in to tako, da je barva, ki jo dodajam, na konicah in imam minimalno za počistit :) Je pa tale metoda s peel off lakom tud fajna.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Ina :) Meni je ta peel off podlak rešil "življenje" :D

   Izbriši
 2. Sem mogla it pogledat lak. Cena je OMG. Ampak je pa Loubotin. Če bi imela denar.... ah, ja sanjam :P Mi je pa zelo všeč manikura =) Mi je pa zanimivo, ker jaz vedno, ko delam gradient pobarvam nohte s tisto barvo, ki je pri kožici, in s ne tisto, ki je pri konicah. Je potem pomoje manj packanja ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogoče je "rahlo" pretirana cena ja :) Mogoče bi morala kdaj poskusiti obratno ja...imaš prav ;)

   Izbriši
 3. Super manikura, res je kot steklenička :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Wau, krasno vse skupaj izgleda. :))

  OdgovoriIzbriši
 5. prečudovita manikura ♥ ♥

  OdgovoriIzbriši
 6. It's a vampy and cool combination and I like that you added the glitter on the gradient!

  OdgovoriIzbriši