50 Shades Of Grey on my nails

februar 18, 2015

Živijo lakoholičarke.
Cel svet je zajela evforija petdeset odtenkov sive. Film in knjiga podirata rekorde. Na skoraj vsakem koraku lahko slišimo besede na to temo. Tudi sama ne morem mimo te uspešnice, zato sem se odločila prenesti petdeset odtenkov sive tudi na moje nohte. Želela sem, da vsak noht zase "pripoveduje" zgodbo in zato sem ustvarila skittles manikuro. Uporabila sem kar precej lakov v odtenkih sive in sicer: Essence-Got A Secret, Glitterastic, Inkheart, Hex Hex, The Dawn Is Broken, Star Gazer-232 in L'oreal-Metropolitan ter tri šablone: Bundle Monster BM-420 s katere sem uporabila dva vzorčka, BM-416 z vzorčkom lisic in Konad m72 z love vzorčkom. Kako sem vse skupaj skombinirala na nohte pa si lahko preberete spodaj.

 thumb: Essence-Got A Secret: 2 coats + Bundle Monster BM-420 with Essence-Hex Hex!
index finger: Essence-The Dawn Is Broken (Vampire's Love TE): 2 coats + Bundle Monster BM-420 with Essence-Inkheart (Love Letters TE)
middle finger: Essence-Hex Hex! (Magnetics): 1 coat + Konad m72 with Star Gazer-232
ring finger: L'oreal-Metropolitan: 2 coats + glitter gradient with Essence-Glitterastic (Crazy Good Times TE)
pinky finger: Essence- The Dawn Is Broken (Vampire's Love TE): 2 coats + Bundle Monster BM-416 with Essence-Hex Hex!

+ top coat


Ste tudi ve navdušene nad petdeset odtenkov sive? Ste si ogledale film? Prebrale knjigo? Kakšno je vaše mnenje? Kakšna se vam zdi moja manikura na to temo? Sem jo skombinirala v stilu vsebine? Sporočite mi pod komentarji... ;)

I hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

14 komentarji

 1. This is a perfect mani for the movie premier! I've watched it with my friends Monday and I really liked it. Not as detailed like the book, but I still love it!

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita manikura, mi je všeč. <3
  Mene je tudi zajela evforija. :P Knjige sem prebrala že kar nekaj časa nazaj, prav tako me je navdušil film (še bolj kot prvi del knjige - presenetljivo) in se že veselim nadaljevanja. :)) Všeč mi je, ker je nekaj drugačnega, kot smo ponavadi navajeni videti na TV. :)
  Ti si prebrala knjige/si ogledala film? :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Sandra :)
   Knjig ne berem preveč rada, film pa si bom v kratkem ogledala :) Že komaj čakam... :)

   Izbriši
 3. Jaz pa priznam, da ne razumem najbolj evforije, verjetno, ker še nisem ne prebrala knjig ne pogledala filma (ki ga zagotovo bom). Ampak ok, smo že navajeni, da je trivialna literatura vedno zelo popularna. Moram pa reči, da sem navdušena nad tvojo manikiro, kot vedno si se zelo potrudila. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja saj sva potem na istem glede knjige in filma... :)
   Hvala lepa Tatjana.

   Izbriši
 4. Se strinjam glede te evforije :) tudi jaz knjig sploh prebrala še nisem, film si bom pa mogoče v prihodnje le ogledala. Mi je pa všeč tvoja ideja, kako si to nanesla na nohte :) zelo všečno :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Punce bi bilo zanimivo, da se ravno v kinu srečamo :) Hvala ti Valentina ;)

   Izbriši
 5. hey tudi jz sm si ogledala film...meni je enkraten že komaj čakam nadaljevanje...tudi manikura zgleda filmska...nebi se je odrekla...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi jaz sem si ga končno ogledala in se popolnoma strinjam s teboj :)
   Hvala lepa :)

   Izbriši