Ocena: Essence-Effect nail polish

januar 30, 2015

Živijo Essence navdušenke...
danes je na vrsti objava o moji zbirki Essence linije z imenom effect nail polish, ki jo sestavljajo različni nadlaki. Sama imam šest odtenkov, ki sem jih poswatch-ala, stestirala in ocenila.


SWATCH:
1. Essence-Party Never Ends (effect nail polish):2 coats
2. Essence-Icy Fairy (effect nail polish): 2 coats
3. Essence-Gold Fingers (effect nail polish): 2 coats
4. Essence-Live, Laugh & Party (effect nail polish): 2 coats
5. Essence-I ♡ Magic (effect nail polish): 2 coats
6. Essence-Never Stop Dreaming (effect nail polish): 2 coats

 Essence-Party Never Ends (effect nail polish)
Nadlak v prozorni bazi vsebuje ogromno različnih bleščic. Od večjih vijoličnih ter srebrnih, modrih, oranžnih, rumenih malenkost manjših in do zelenih ter belih najmanjših šestkotnih bleščic. Prav tako vsebuje tudi holografske štirikotne (deltoidne) in pa bele drobne plačkaste bleščice. Skratka prava bleščičasta bomba z dodatnim imenom Party Jewels. Nadlak se nanaša lepo. Na čopič se zajame ravno prava količina bleščic za en sloj. Kar mi ni najbolj všeč pri tem laku je to, da ne vem točno na katero bazno barvo ga naj kombiniram, da bodo videne vse bleščice...mogoče je rahlo preveč barv za moj okus.

Essence-Icy Fairy (effect nail polish)
Naslednji v moji zbirki je nadlak, ki nas je navdušil čisto vse, ki smo ga kdaj koli videle slojenega čez črn lak. S svojimi srebrnimi drobnimi in večjimi šestkotnimi bleščicami ter modro-vijoličnim šimrom ustvari zvezdnato-nebeški videz na nohtih. Nanaša se zelo lepo. Že z enim slojem dobimo želen videz. Menim, da je najbolj primeren za čez temnejše baze (črna, temno modra, vijolična). Vsekakor lak zelo priporočam.

Essence-Gold Fingers (effect nail polish)
Nadlak v prozorni bazi vsebuje veliko čisto drobnih zlatih bleščic in pa nekaj manj zelenih ter holografskih palčkastih bleščic. Nanaša se lepo. V treh slojih je lahko lak popolno prekriven. Nadlak mi je zelo všeč. Uporabila sem ga že pri Happy Holidays manikiri in še ga bom pri kakšni...

Essence-Live, Laugh & Party (effect nail polish)
Gre za nadlak z jelly finišem. V prosojni vijolični bazi vsebuje drobcene modre bleščice, malenkost večje roza in še večje gorčično rumene šestkotne bleščice ter bele paličaste bleščice. Nadlak se nanaša lepo. Primeren je za slojenje čez temnejše lake (črn, vijoličen, moder). Pred nanosom je lak potrebno nekoliko pretresti in premešati, saj se bleščice usedejo na dno. Zaenkrat sem sama lak preizkusila čez temno vijoličen Chanel lak z imenom Taboo in upam, da ga uspem v kratkem poslikati ter spisati objavo... 

Essence-I ♡ Magic (effect nail polish)
Nadlak nabit z drobcenimi holografskimi bleščicami. V vsem svojem čaru zasije ob močni svetlobi, ki je žal med fotografiranjem nisem imela. Nanaša se lepo. Primeren je za slojenje tako čez svetle kot temne baze. Absolutno je nadlak s holografskimi bleščicami must have v vsaki zbirki lakov za nohte. Ta nadlak se lahko primerja s China Glaze-Fairy Dust. Uporabila sem ga pri tej manikuri, 

 Essence-Never Stop Dreaming (effect nail polish)
Še zadnji v moji zbirki (za enkrat :) ) je nadlak, ki v šimrasti roza rdeči bazi vsebuje manjše in večje šestkotne roza in rdeče-bakrene bleščice. Nadlak je primeren za slojenje čez svetle rdeče, roza, oranžne tone. Nanaša se lepo. Polno prekrivnost lahko dobimo s tremi sloji. 

Mojo zbirko effect nail polish lakov za nohte trenutno sestavlja 6 nadlakov, ampak sigurno bom si kupila še kakšnega, saj so me navdušili in jih redno vključujem v svoje manikire. Lake lahko kupite v drogerijah Müller za malo manj kot 3€.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Super, da si združila vse na enem kupu :) Me je Icy fairy že prej navdušil, sem se pa s tvojo objavo zdaj navdušila še nad Gold fingers :)

    OdgovoriIzbriši