Ocena: BP-L004 stamping plate (Born Pretty Store) + manikira

januar 25, 2015

Živijo lakoholičarke!
Še ena ocena nove šablone z vzorčki iz trgovinice BornPrettyStore je na vrsti danes.


stamping plate BP-L004:
Šablona spada med najnovejše šablone z vzorčki znamke BornPrettyStore. Na njej je 21 vzorčkov za čez cel noht. Primerni so za netematske manikire, ki jih naravnost obožujem. Vsak vzorec je nekaj posebnega. Velikost vzorčkov je: dolžina 17mm (eden 13mm), širina 15mm. Dovolj so veliki, da lahko v celoti prekrijejo tudi moj noht na palcu. 
Kovinska šablona je prilepljena na plastično roza podlago, ki pa ima same pozitivne lastnosti. Zaščiteni smo pred ostrimi robovi same kovinske šablone. Lak, ki ga postrgamo s strgalom (na moje veliko presenečenje) ne zaide pod šablono ampak ostane na roza podlagi. Še en plus je ta, da se tako podlago kot šablono očisti enostavno. Skratka odlična poteza s strani BornPrettyStore ekipe, ki je ustvarila to serijo šablon. 


swatch BP-L004:
Gre za izredno kvalitetno šablono, saj z odtisi vzorčkov nisem imela nobenih problemov. Prav vsi vzorčki se odtisnejo v celoti in z detajli. Vgravirani so ravno dovolj globoko. 


Manicure with BP-L004 stamping plate:
Za konec imam za vas še manikiro z vzorčkom iz ploščice BP-L004. Nohte sem najprej nalakirala s čudovitim rdeče, roza Catrice lakom iz kolekcije Luxury Laquers. Vzorček pa sem naštempljala s temno rdečim China Glaze lakom. 

 Catrice-Pink Charming (Liquid Metal-Matt): 2 coats 
+ BP-L004 with China Glaze-Velvet Bow (Let It Snow LE)

+ Top Coat
Šablono najdete tukaj. Kupite jo lahko za slabih 5$, lahko pa jo dobite še ceneje če pri zaključku naročila uporabite mojo kodo za 10% popust na celoten nakup AGZW10. Pa veselo nakupovanje. :)

post signature

Podobne vsebine

14 komentarji